Délután megyek proktológushoz végbélviszketés miatt, mire számítsak?
Figyelt kérdés
Tiszta ideg vagyok, a gyomrom görcsben hogy talál valami komolyat… a viszketésen kívül semmi más bajom nincs. 33/Fmáj. 21. 14:33
1/13 anonim válasza:
Semmi rosszra, a viszketés az aranyér tünete, nem lesz semmi baj. Nyugodj már meg, nem a beled fogják kihúzni :D
2/13 anonim válasza:
Ja a végbél viszketés az aranyér. 90%-ban.
A maradék tíz pedig vagy parazita fertőzés vagy végbél repedés.
Semmi baj nm lesz. Vizsgálat kicsit kellemetlen, de pár pertc es megvan.
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Remélem igazatok lesz. Jó pár éve van aranyerem, régebben vérzett is, de az ténlyeg pár éve. Sehol semmi nem fáj. Sebesre vakartam már a területet.
máj. 21. 14:47
4/13 anonim válasza:
Kapsz rá kúpot és kenőcsöt.
Használd kérlek!
Ha pedig műtétet javasolnak, fogadd el. Rutin műtét!
6/13 anonim válasza:
Hogy vagy, kedves Kérdező?
Voltál orvosnál? :)
7/13 A kérdező kommentje:
Végbélrepedés a diagnózis, fissura ani.
2 hét múlva visszakell mennem végbéltükrözésre, mert ki akarja zárni a rákot a doki. Tiszta ideg vagyok
máj. 21. 17:13
8/13 anonim válasza:
Jó, de végbél repedés a kemény széklet miatt van. Nem vagy székrekedéses? Vagy nem túl kemény a székleted?
9/13 anonim válasza:
Lemaradt, hogy ez a bevett eljáras.
Nekem volt véres széklet egyszer, úgy elküldtek gyomor és vastagbél tükrözesre, hogy lestem😀
Semmi gond bem volt.
Nem lesz baj! Tutkó!
10/13 A kérdező kommentje:
Mondta a doki hogy fiatal vagyok a rákhoz, de muszáj biztosra menni. Es ha tukrozes soran talal valamit?
máj. 21. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!