Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Végbélviszketés, végbélszúrás...

Végbélviszketés, végbélszúrás mitől lehet?

Figyelt kérdés
Tisztán tartom, kezet mosok stb. Voltam proktológusnál, nem talált semmit. Adott kúpot, kenőcsöt, de nem használ. Vettek székletmintát, most várom az eredményt. A háziorvos írt ki nekem gyógyszert viszketésre, egyedül az használ, de ugye attól a baj még ott van, mert ha nem szedem, akkor viszketek.S ez az erős szúrás nagyon kellemetlen.

#viszketés #végbélszúrás
2015. febr. 22. 13:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Várd ki az eredményt. Aztán lépj annak megfelelően. Ha a házidoki kenőcse használ, akkor már fél eredmény.
2015. febr. 22. 13:41
 2/3 anonim ***** válasza:
az eredményt várd meg. a kenőcsöt meg kend
2015. febr. 22. 13:44
 3/3 A kérdező kommentje:
A házidoki allergia elleni gyógyszert írt fel.Ha szedem jó,de ha nem,akkor megint szúr,viszket.Amit a proktólogus írt ki(kúpot),ma van az utolsó adagja,de semmi változás. Tegnap kammillás ülőfürdőt csináltam,ma is fogok,hátha.
2015. febr. 22. 20:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!