Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha egy ember kis pici baba...

Ha egy ember kis pici baba korában újszülöttként betegen sérülten születik meg mármint mentálisan szellemileg az hogy fog meg látszani akár már baba korában vagy ahogy bölcsis ovis lesz!?

Figyelt kérdés

Én 1989-ben láttam meg emberek a napvilágot de egyre jobban bánom.

Anyukám megszült valamiért nem kért abortuszt terhesség megszakítást a nyolcvanas évek legvégén nem tudom hogy miért apukám állítólag mondta ő neki hogy nem kell még egy gyerek de mégis itt vagyok még mindig.

Elég lett volna a bátyám aki akkor már egy kisfiú volt egy néhány éves pár éves kisgyerek amikor én a világra jöttem.

tegnap 21:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen sérülése van.
tegnap 21:14
 2/9 A kérdező kommentje:

Hát ezek a mentális szellemi zavarok a magatartásban a viselkedésben hogy a gyerek nem tudja elfoglalni magát a játékokkal kicsinek picinek inkább verekszik idétlenkedik csinálja a cirkuszt a fesztivált.

Mindig állandóan állandó jelleggel igényli azt hogy foglalkozzanak ő vele talán még felnőtt korában is magányos remete marad.

Inkább bántják támadják egy hülye bolond gyerneknek könyvelik el a kortársak az idősebb fiatalabb gyermekek is felnőtt korban sem vár rá jobb sors csak a felnőttek alázzák és szégyen írok meg.

Én nekem ez volt tizenévesen ha nem szóltam senkihez sem akkor is inzultáltak belém vertek ököllel szivattak mindig hülyéztek bu-ziztak nyomorékoztak csicska csíra stbk.

Bátyám is többször megvert gonosz és rosszindulatú volt irányomban én velem szemben.

tegnap 21:21
 3/9 A kérdező kommentje:
Megaláztak megszégyenítettek volt hogy a pedagógusok is oviban iskolában megvertek megtéptek pofoztak a lakás óvodában sokkal többet.
tegnap 21:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Tanulási zavarok első osztályban például példának okáért.
tegnap 21:25
 5/9 A kérdező kommentje:

Tanulási zavarok első osztályban például példának okáért.

Buktam elsőben és kilencedikben is.

A jobb négyes átlagot a szorgalmamnak köszönhettem.

tegnap 21:26
 6/9 anonim ***** válasza:

Értelmi fogyatékosság az első életévben látszik, a lassabb fejlődésből.

Autizmust később tudnak diagnosztizálni, tudtommal 2 éves kortól, de majd valaki kijavít, ha tévedek. De az autizmus akkoriban még kevésbé volt ismert.

ADHD 4 éves kortól.

Részképességzavarok előrejelzése 3 éves kortól (tudtommal).

tegnap 21:31
 7/9 anonim ***** válasza:
A 89-ben és 90-es években még alig akadt olyan, aki hallott volna az autizmusról, pláne nem az ADHD-ról.
tegnap 22:13
 8/9 A kérdező kommentje:

Privát üzenet írni lehet magának vagy ön is szemét ember?

Csak mélyen csontig érintett vagyok ebben a témában.

tegnap 22:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia, a #6-os vagyok, Asperger-szindrómás. Nyugodtan írj privát üzenetet, ha akarsz.
ma 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!