Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi okozhat ilyen végbélfájdalamt?

Mi okozhat ilyen végbélfájdalamt?

Figyelt kérdés

Szellentés, székelés elött(közben nem) pár másodpercig erős fájdalmam jelentekezik a végbelemben. Pisilés közben is, ahogy ürül a húgyhólyag, ugyanúgy fájdalom jelentkezik a végbélben. Ha leülök, vagy felállok 1-2 másodpercig szintén fáj, ha erőteljesen köhögök akkor is.

Lehetséges hogy iuzomgörcs/izomláz? Ha befeszítem a fenekem és úgy ülök le, vagy úgy köhögök akkor nem érzek semmit. bélrendszeri tuti nem lehet, mert normális a széklet, nincs hasi fájdalmam se. Életemben elöször tapasztalok ilyet.

2024. máj. 7. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Prosztata.
2024. máj. 7. 21:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem végbél tályog okozott ilyet. Semmi más nem fájt, csak a végbély, széklet is normális volt. Szóval az nem mérvadó, sajnos.

De lehet belső aranyér, sipoly, fisztula is.

Menj proktológushoz, egy gyors vizsgálat, menj biztosra, nehogy komolyabb baj legyen.

2024. máj. 7. 21:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy sokat erőlködtél.
2024. máj. 7. 22:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, A mai nap már csak vizelés után érzékeny pár percig a lágyék(a végbél már nem), székelés esetén semmi panasz, szóval vagy prosztata vagy meghúztam valamit. háziorvoshoz 2 hét múlvára kaptam időpontot addigra valszeg el is múlik.
2024. máj. 8. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!