Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi okozhat ilyen végbélfájdalamt?

Mi okozhat ilyen végbélfájdalamt?

Figyelt kérdés

Szellentés, székelés elött(közben nem) pár másodpercig erős fájdalmam jelentekezik a végbelemben. Pisilés közben is, ahogy ürül a húgyhólyag, ugyanúgy fájdalom jelentkezik a végbélben. Ha leülök, vagy felállok 1-2 másodpercig szintén fáj, ha erőteljesen köhögök akkor is.

Lehetséges hogy iuzomgörcs/izomláz? Ha befeszítem a fenekem és úgy ülök le, vagy úgy köhögök akkor nem érzek semmit. bélrendszeri tuti nem lehet, mert normális a széklet, nincs hasi fájdalmam se. Életemben elöször tapasztalok ilyet.

máj. 7. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Prosztata.
máj. 7. 21:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem végbél tályog okozott ilyet. Semmi más nem fájt, csak a végbély, széklet is normális volt. Szóval az nem mérvadó, sajnos.

De lehet belső aranyér, sipoly, fisztula is.

Menj proktológushoz, egy gyors vizsgálat, menj biztosra, nehogy komolyabb baj legyen.

máj. 7. 21:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy sokat erőlködtél.
máj. 7. 22:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, A mai nap már csak vizelés után érzékeny pár percig a lágyék(a végbél már nem), székelés esetén semmi panasz, szóval vagy prosztata vagy meghúztam valamit. háziorvoshoz 2 hét múlvára kaptam időpontot addigra valszeg el is múlik.
máj. 8. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!