Végbélrepedés gyógyulás . Kinek mi vált be? #fissure
nekem a végső megoldást az hozta el, mikor a végbélkúpra shea vajat kentem, és úgy tettem fel, a lényeg a shea vaj bejuttatása volt. De ha fel is épülsz figyelj oda mindig a laza székletre, mert én megfeledkeztem az egészről, abbahagytam az aszalt mangózást és brokkolikivonat szedést, kevés folyadékot ittam s megint megtörtént, igaz most sokkal enyhébb mint először volt.
Tiszta shea vajat kell beszerezni,ami darabos.
kipróbáltam még egy módszert ami egy nap alatt nagy mértékű javulást hozott.egy reparon kúpot a végbélnyíláshoz tettem, csak simán a nyílásra/hoz tenni, nem kell felnyomni...fenékkel összezárni és lefeküdni vagy 2 órára. Már egy alkalom sokat javított. Egy nap kb 3x használtam mert a wc-sek miatt mindig le kellett törölnöm, és ma már rendesen tudok járni is! Tegnapelőtt még csigatempóban csoszogtam mint egy vénasszony.
A lényege az lenne, h felolvasztod és a kúpot mint krémet használod, szóval így is lehetne, h felolvasztod és miután krémessé válik, odakened, csak én nem pancsoltam vele, inkább csak odatettem és hagytam, h magától elintéződjön ..egy rongyot érdemes odatenni mert lehet kifolyik picit. Eddig ez a legtutibb módszer nálam, sok szir-szart kipróbáltam már.
De amúgy ha neked beljebb van vmi repedésed akkor viszont muszáj fellőnöd egy kúpot is...nekem most csak kívül van inkább a repedés
16-os Mondjuk igen leírtuk, pl brutál durván kivitelezett seggbekukitól!!!
A megoldást is leírtuk nem? Ne dugasd magad seggbe minden hajléktalannal!!!
Amúgy meg kérdező repedjen lukad homlokodig!!!
Emojit meg hiába raksz buzzancs, nekem nem mutatja a böngésző csak egy négyzetet!4!44444!4444!!!!!!!!!!!!!!
Kösz nem, én hetero vagyok.
Ja és tényleg ha mondjuk nem ánuszba rakatod magad a hajléktalanokkal csak lecumizod őket akkor nem reped lukad homlokodig.
Ha minden igaz volt már egy szopófantom, biztos jól kijönnétek te kis buzzancs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!