Mi lehet ez a fajta végbélfájdalom?
Tegnap arra keltem, hogy nagyon fáj a végbélnél..Előző napokban is hasonló fájdalmam volt, de sokkal enyhébben. Nem az a szúrós, éles fájdalom, hanem erős, belső fájdalomként tudnám leírni.
Délutánra se múlt el, miközben ültem a buszon azthittem elájulok a fájdalomtól, olyan erős volt. Egyszer kis időre elmúlt, egyszer visszajött.
Elmentem nagy WC-re és utána enyhült, azóta minimálisan fáj. Mitől lehet ez?
Aranyér?
Miért itt kérdezed és miért nem mész a háziorvosodhoz beutalót kérni?
1-nek igaza van kérj beutalót a háziorvostól és irány a proktológia. Ez lehet polip, jó-, és rosszindulatú daganat, vérrög okozta probléma, tályog, bőrelváltozás stb.
Ezt csak proktológus szakorvos tudja eldönteni. Ajánlott elmenni, mert nagyon csúnya dolgok is kialakulhatnak, ha elhanyagolod.
Köszönöm, nem szívesen szeretnék colonoscopiat így bízom benne, hogy elmúlik és nincs nagy baj..
1x próbáltuk az anális szexet nem is olyan rég, így gondoltam arra is, de nem rögtön az után jelentkezett, viszont akkor történt egy kisebb baleset is, ugyanis a párom hirtelen erősen rakta be, összerezzentem annyira fájt. Azóta nem volt, nem is lesz, de nem hinném hogy ez lenne az ok, ha megserult volna valami akkor folyamatosan fájna és nem múlna el gondolom?
Én aranyérre tippelek egyébként.
8as voltam.
Durva analszex egyetlen alkalommal is roncsolhat.
Aranyer lehet.
De ha no vagy es hirtelen elmulik, akkor ovulacios fajdalom is lehet, ami nehanyaknal nem a petefeszeknel erzodik, hanem szabalyosan a vegbel, gattajek hasogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!