Beparáztam, van ok aggodalomra?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok. Már pár hete észrevettem a makkomon egy kis foltot. Ma pedig beparáztam mert láttam hogy abból az apró pici foltból kinőtt kettő kis szőrszál. Baj vagy nem? Péniszrák? Nagyon félek2024. máj. 3. 22:14
1/9 A kérdező kommentje:
Mindennap szedek vitaminokat is
2024. máj. 3. 22:14
4/9 A kérdező kommentje:
Kicsit hipochonder is vagyok.
2024. máj. 3. 22:34
6/9 anonim válasza:
Urológussal mindenképpen nézesd meg, a saját nyugalmad érdekében is.
Jobbulást!
7/9 anonim válasza:
"Mindennap szedek vitaminokat is"
Oszt ennek mi köze van hozzá? Beszedhetsz te 500 kilo C-vitamint is ha áttétes rákod van akkor gatya szevasz
8/9 anonim válasza:
Bőrgyógyásznak mutasd meg. Lehet csak egy kis anyajegy, ami szőrnövekedést indukál, de ez még nem rák.
9/9 A kérdező kommentje:
Ma fürdés után észrevettem h nincs ott szőr. Úgy hogy ja. Kis apró folt ott van de most az se olyan mint eddig. Ilyen gyógyulósnak tűnik. Vagyis remélem.
2024. máj. 4. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!