Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogyha még bent tartják akkor...

Hogyha még bent tartják akkor van okom aggodalomra?

Figyelt kérdés
Tegnap reggel apukám kétszer begörcsölt/elájult, felakadtak a szemei és esett össze. Anyum kellett tartsa a nyelvét, hogy nehogy lenyelje közben. A fogait úgy összeszorította apum, hogy anyukámnak a keze tiszta seb most. Szóval nagy ijedtségek közepette bevittük a kórházba. Láza is lett utána. Azt mondták már tegnap hogy hazajöhet ha akar, de jobb lenne ha befeküdne kivizsgálásra, viszont ma vagy holnap úgyis hazaengednék. Csináltak ct-t, ekg-t, mindent. De nem tudják mi a baja. Azt mondták új ct-t kell csinálni és mágneses rezonanciát is mert "mindent ki akarnak zárni". Ezért se ma, sem holnap nem jöhet haza. Az orvosok ezen kívül nem mondanak semmit, bele vagyok betegedve. Szerintetek mi lehet? Tumor? Nagyon nagy a baj? Tudom hogy nem vagytok orvosok, de ez a várakozás megőrjít. És hogy senki nem mond semmit.
2023. márc. 27. 13:28
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

"És hogy senki nem mond semmit."

Ott soroltad fel, hogy mi mindernt elmondtak. Ha ők sem tudnak többet, mert nem végeztek még a tesztekkel, akkor mi a fenét vársz?

2023. márc. 27. 13:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez epilepsziás roham volt,ahogy leírtad.
2023. márc. 27. 13:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Jobb, ha szakfelügyelet alatt van, ha netán újra rohama lenne.

Reméljük, hogy nem nagy a baj. Azért nem mondanak semmit, mert még nem derült ki semmi, nincs meg az összes vizsgálat.

Epilepszia is lehetne, de az mellett nem szokott láz lenni, ugyanígy tumor esetén. Lehet fertőzés miatti epilepszia jellegű roham.

Próbálj megnyugodni, amíg nem mondanak többet.

2023. márc. 27. 13:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Én is arra gyanakodtam, de az nem rángásokkal jár? Vagy nem mindig?
2023. márc. 27. 13:48
 5/5 anonim ***** válasza:
nem feltétlen,lehet akár egy 10p mp-es elbambulás is epilepsziás roham
2023. márc. 28. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!