Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van okom aggodalomra?

Van okom aggodalomra?

Figyelt kérdés
Jobb lapocka tájéki éles fájdalom nagy levegővételkor és köhögéskor. Néha a jobb vállamat is érzem, már a bal lapockám és a bal vállamnál is ugyan az van meg néha a jobb mellkasom is ilyen mintha levegő lenne benne vagy nem tudom. Vagy munka miatt? Tüdőrák? Szeptemberben voltam mellkas röntgen de ott minden rendben volt. 1 hete elkezdtem cigizni elszívtam lb 24 szálat és azóta vannak ezek a tünetek de letettem inkább. Voltam dokinál meghallgatta a tüdőmet és azt mondta hogy semmi baja. Fiatal vagyok, félnem kéne?
2021. dec. 21. 21:20
 1/5 A kérdező kommentje:
A jobb mellkasomba régen volt egy részleges izomszalag szakadás egyébként, ha számít.
2021. dec. 21. 21:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Csak szerintem a cigitől jöttek ezek a tünetek és félek.
2021. dec. 21. 21:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem leszel,hirtelen tüdőrákos,mert elszívtál pár szál cigit.Nyugi ez tuti nem tüdőrák.
2021. dec. 21. 21:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor még cigiztem mikor a röntgen volt, lehet a sugárzás miatt? Jó abba hagyon ez már beteges hipochondriaxd
2021. dec. 21. 21:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyugi semmi bajod.Ne stresszelj rá,annál rosszabb és bebeszéled magadnak a tüneteket.Tudom,ugyanilyen vagyok én is.
2021. dec. 22. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!