Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lilás hólyagok vannak a...

Lilás hólyagok vannak a makkomon. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Egy jó ideje jelen vannak. Azt hittem eltűnnek, de nem. Nem viszket és nem fáj.

Így néz ki:

[link]

ápr. 24. 23:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
47%
Te csak ne irkaljal ilyeneket laikuskent, hogy artalmatlan... nezesse meg orvossal!
ápr. 25. 13:06
 12/24 anonim ***** válasza:
4%
Nem fogtam vissza, veleményt kért, azt adtam. Azért írt
ápr. 25. 13:07
 13/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A papula az másmilyen, az olyan fehéres. A képek alapján az teljesen másmilyen.

Én arra gyanakszom, hogy azok a hólyagok erek lehetnek, amik kidudorodnak vagy vmi. ilyesmi.

Orvoshoz mindenképp elmegyek.

ápr. 25. 22:06
 14/24 anonim ***** válasza:
Az AI azt írja a képre, hogy nyirokrendszeri hajszálérduzzanat lehet. Bár nem tudom mennyire lehet hinni neki.
ápr. 26. 11:29
 15/24 anonim ***** válasza:
Hát neki jobban, mint egy laikus személynek... bár elég sokat hibázik, én pl tanulásra használom, de már csak ismert tényekre szoktam rákérdezni, hogy felevenítsem a tudást. Akkor szoktam látni, hogy néha mennyire baromságokat tud mondani az AI.
ápr. 26. 12:59
 16/24 anonim válasza:
50%

Könnyen lehet, hogy angiokeratomák. [link]

De tény, hogy ha megnézeted, ártani nem árt.

ápr. 27. 03:36
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
Hát tartós tejet ne vegyél már.
ápr. 28. 09:56
 18/24 anonim ***** válasza:

A tünetek alapján, amiket leírtál, íme néhány lehetséges ok:

1. Herpeszvírus-fertőzés: A genitális herpesz a leggyakoribb oka a makkomon lévő hólyagoknak. A hólyagok viszketőek, fájóak lehetnek, és folyadékkal teliek lehetnek. A fertőzés általában 2-4 hétig tart, de visszatérő lehet.

2, Szifilisz: A szifilisz szexuális úton terjedő fertőzés, amely a makkomon és más testtájakon is fekélyeket okozhat. A fekélyek fájdalommentesek lehetnek, és nem feltétlenül észrevehetők. A szifiliszt antibiotikumokkal kezelik.

3. Molluscum contagiosum: Ez egy vírusos fertőzés, amely apró, rózsaszín vagy fehér hólyagokat okoz a bőrön. A hólyagok nem fájdalmasak, de fertőzőek. A molluscum contagiosumot általában nem kell kezelni, de eltávolíthatók, ha zavaróak.

4. Allergiás reakció: A makkomon lévő hólyagok allergiás reakció jelei is lehetnek, például szappanra, mosószerre vagy latexre. Az allergiás reakciók általában viszketőek, duzzadtak és vörösek.

5. Bakteriális fertőzés: Ritkábban a makkomon lévő hólyagok bakteriális fertőzés jelei is lehetnek. A bakteriális fertőzések általában fájdalmasak, pirosak és duzzadtak. Antibiotikumokkal kezelik őket.

ápr. 28. 23:37
 19/24 anonim ***** válasza:
18.: Jók a tippjeid, a szifiliszt kivéve, mert írta, hogy szűz.
ápr. 28. 23:54
 20/24 anonim ***** válasza:
Hogy vagy azóta?
ápr. 29. 18:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!