Hozzá szokott érni a makkotok az alsógatyához napközben?
Figyelt kérdés
Nem vagyok metélt, mégis sokszor azt veszem észre h nem fedi teljesen a makkomat a fityma. Van amikor hátracsúszik és úgy marad, van amikor csak éppen. Ti hogy birjátok ha hozzáér?ápr. 18. 09:13
11/33 anonim válasza:
Évek óta hátrahúzva hordom, egyáltalán nem érzékeny. Amikor először mentem el otthonról hátrahúzva, néha azt hittem, nem bírom ki, annyira erős inger volt az alsónadrág érintése.
12/33 anonim válasza:
Úgy hogy hozzá szokik és már nem annyira érzékeny. A sípcsontod is kiedződik egy idő után ha csinálsz rajta felület keményítést.
13/33 Csupasz makk válasza:
Mindig hozzáér a makkom az alsógatyámhoz, mert körül van metélve a péniszem. A metélés utáni elsõ 2-3 hónapban kellemetlen volt, mert akkor még nagyon érzékeny volt a makkom, de most már teljesen természetes.
14/33 anonim válasza:
Az én fitymám éppen hogy csak befedi a makkomat.
Pisiléskor amikor elteszem mindig jól ráhúzom, akkor rajta is marad.
De napközbe néha érzem hogy kint van a makkom egy része.
Engem zavar, próbálom mindig a makkon tartani a fitymám.
15/33 manly válasza:
Mindig hozzáér , mi ebben a különös ?
16/33 anonim válasza:
Nekem is mindig kint van a makkom, megrövidült a fityma, szerintem jobb így, nem olyan érzékeny már így a legkisebb fuvallatra is.
17/33 anonim válasza:
Nem olyan érzékeny így van és pisikálni is sokkal egyszerűbb.
20/33 anonim válasza:
Par hete hatrahuzva tartom. Igen, hozzaer de nem zavar sot egesz jo erzes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!