Melyik alsógatya/boxer a legjobb hogy szelőzzőn a farkam?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék befülledni...2020. dec. 24. 23:25
2/4 anonim válasza:
Ne a legmárkásabbat vedd meg.Azok 10-15 évre szólnak,azért dobod ki,mert ráuntál már .Ne legyen testhez simuló,de nagyon bő sem.
Esetleg már a vétel helyén próbáld fel.
1 nél többet ne vegyél,rá érsz utána is ,ha beválik.
Jegyezd meg a márkát,nagyságát . Nem lehet hagyatkozni a betűkkel jelzett méretekre. Ahány ország,annyi féle méretüek már.
3/4 anonim válasza:
Miben választani tudsz,az a slicces,és van elől bő fazonra varrt.
Na nekem mind a 2 féléből van,de slicceset előnyösebbnek tartom,elővétenél.A bokszernél az a lényeg,hogy herék tudjanak könnyen le,és fel mozogni.
4/4 anonim válasza:
Az igazi jó kis lengős boxer alsó mondjon bárki bármit az az igazi alsógatya laza jól szellőzik kényelmes, én pl még direkt egy számmal nagyobbat is szoktam venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!