Fiúk, férfiak nektek a piszoár után marad néhány csepp az alsógatyában? Vagy megtörlitek utána?
Figyelt kérdés
Én még nem tudtam rávenni magamat a használatára2020. aug. 2. 22:06
1/13 anonim válasza:
Én minden alkalom után itthon lemosom magam, 1 perc az egész.
2/13 anonim válasza:
ez a kérdés már volt egyszer
ki kell rázni rendesen a farkad és kész de még így sem biztos, hogy egy csepp vizelet nem kerül az alsónadrágodba
3/13 anonim válasza:
A WC-papírt már régen feltalálták! Nem kell vizeletfoltos gatyában lenni, ez gusztustalan
4/13 A kérdező kommentje:
De a piszoárnál nincsen wc papír
2020. aug. 2. 22:33
5/13 anonim válasza:
3 én tudod mikor fogom a húgycsőnyílásomat megsérteni a vécépapirral
Egy csepp vizelet meg megszárad 10 percen belül, nem olyan nagy tragédia az mintha hokifoltos vagy csokis lenne az alsód :)
6/13 anonim válasza:
Miért kell lepontozni, amiért én azt írtam, ha otthon vagyok, megmosom magam? Nem értem ezt a mentalitást.
Ha meg nincs rá lehetőség pl munkahelyen, ott megtörlöm, ez nem azt jelenti hogy dörzsölöm, csak felitatom ha van mit.
Inkább mint hogy vizeletes alsóban legyek egész nap.
Szerintem mindenki el tudja dönteni, mennyire zavarja.
7/13 anonim válasza:
Ha magad vagy, ráérsz várni még egy percet, hogy az utolsó csöpp is rendben eltávozzon. Én pl. nem szeretem a társasági hugyozást, hogy hárman sürgetnek már mögötted is, mikor mész mán odább, plázavécék helyett a plázák mögötti kiserdőket részesítem előnyben, és akkor nincs ez a sáfrányosodás.
8/13 anonim válasza:
Volt már sokszor is ez a kérdés, de mi lenne ha vinnél papir zsebkendőt.
9/13 anonim válasza:
Nálam mindig van zsebkendő, egyébként én ezért nem nagyon használok piszoárt, elég idegesítő amikor próbálod rázogatni, de mind1, mert egy csepp biztos rajta marad. Utána meg érzed, ahogy áztatja át a boxert ááhh..
10/13 anonim válasza:
Otthon mindig lemosom. Nyilvanos helyen lerazom. Marad par csepp de mivel naponta cserelek alsot nem lesz budos stb. Ez a torolgetos dolog nem jon be. Probaltam aztan az lett, hogy a papir ratapadt es le kellett csipegessem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!