Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől lehet az, hogy ha iszom...

Mitől lehet az, hogy ha iszom egy sört, másnap hígat székelek?

Figyelt kérdés
ápr. 10. 08:28
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Az nem opció.
ápr. 10. 16:27
 12/18 anonim ***** válasza:
48%

Ja hogy alkesz vagy, az más.

Ha izgat az egészséged, akkor nem iszol, hogyha problémát okoz. Ha nem izgat, akkor iszol tovább. Viszont tedd meg azt a szívességet mindenkinek, aki itt normális és segítő szándékkal van, hogy nem rabolod senki idejét egyetlen kérdéssel sem.

ápr. 10. 16:41
 13/18 A kérdező kommentje:
Úgyértem lehet hogy jobb féle sört kellene írnom?
ápr. 10. 18:13
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem, nem kellene. De amíg az alkohol fontosabb mint az egészséged, szerintem inkább tényleg hanyagold az oldalt. Teljesen mindegy mit mondunk itt neked, neked az alkohol az úr, képtelen vagy lemondani róla. Akkor igyál, és dögölj bele idővel. Erre nem lehet mit mondani
ápr. 10. 18:47
 15/18 A kérdező kommentje:
Valami oka csak van.
ápr. 10. 19:45
 16/18 anonim ***** válasza:

Te most arra vársz, hogy megmondjuk a diagnózist, de leginkább arra, hogy azt mondjuk, hogy nyugodtan lehet alkoholizálni hosszú távon rendszeresen napi szinten következmények nélkül. Nem lehet és ebben senki sem fog megerősíteni.

Menj a háziorvosodhoz és mondd el neki szépen, hogy megy a hasad a sörtől, amit naponta iszol, letenni pedig nem akarod. Biztos vállon fog veregetni és azt mondja csak így tovább.

ápr. 10. 19:51
 17/18 A kérdező kommentje:
Szerintem rákos vagyok
ápr. 10. 23:20
 18/18 anonim ***** válasza:

Vagy kezdjed el kipróbálni sorba a különböző márkákat, és talán találsz olyat, ami nem hajt meg. De akkor lesz pár "nehéz" napod. Vagy állj át a fröccsre.

ápr. 11. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!