Ez normális ha ilyet érzek másnap?
Lehet kicsit buta és ciki a kérdés mert 20-on éves vagyok, de eddig még nem tapasztaltam ilyet.
A mostani barátnőmmel általában kétszer szexelünk egy nap, délután meg este.
Nekem pedig másnap délelőtt meg a reggeli merevedésnél kicsit "fáj" a péniszem, vagyis nem is a fájdalom a jó szó.
Mindenképpen egy kellemetlen érzés, lehet hogy inkább úgy mondanám hogy feszülő érzés, talán ahhoz jobban hasonlít.
Csak merevedéskor fáj, és délutánra megszűnik rendszerint.
Ha valamilyen oknál fogva csak egy szex van akkor ez nincs.Korábbi barátnőimmel is ritkán szexeltünk egy nap egynél többször így nem tapasztaltam, de amikor nem volt barátőm akkor azt hiszem a napi 2 önkielégítésnél is volt hasonló, csak akkor nem foglalkoztam vele mert egyel mindig beértem általában.
Ja, és szex után másnap csak akkor "fáj" ha ejakuláció is volt részemről, ha az elmarad a másodiknál, (esti alkalomnál néha van) akkor természetesen nincs ez az érzés másnap.
Nem tudom, hogy tapasztalt e már más is hasonlót, mitől lehet és normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!