Földvárszki jános kérdése:
Körűlmetélés utáni teendők?Mivel kenjem 2 urulogust is kérdeztem aki műtött ill a másik ikinél másnap voltam,megkérdeztem és mind a kettő mást mond.A neogranorom inkább hámosít míg a betadin fertőtlenít így nem tudom vagy használjam mind a kettőt.
Figyelt kérdés
Sziasztok.körűlmetélésem után mivel kenjem neogranormonnal vagy betadinnal mert mind a kettőnek eltérő a hatása a kamillás áztatást csinálom de az a baj hogy két urulogust is aki műtött ill a másik ikinél másnap voltam,megkérdeztem és mind a kettő mást mond.A neogranorom inkább hámosít míg a betadin fertőtlenít így nem tudom vagy használjam mind a kettőt ill mi a véleményed a sebhintőporról.Előre is köszönöm a válaszod#Körűlmetélés kenegetése
2021. nov. 26. 23:01
1/5 anonim válasza:
elvileg betadint de azt se kenheted sebbe csak köré . Neogranormonnt csak később kéne mikor elindul sebképzödés de midenkep jobbulást
2/5 anonim válasza:
Betadinnak az egész sebet fertőleníteni kell. Ez a lényege .
A kamilla tea gyulladás csökkentő.
A Neogranormon háositás mellett még gyulladás csökkentő is.De sok más bőr betegségre is kiváló.
Minden orvosnak megvannak a saját gyógymódjai.
3/5 anonim válasza:
Mind hármat kell használni.
Előző.
4/5 anonim válasza:
Pici ecettel lehet fertőtleníteni.
5/5 anonim válasza:
Cotractubex vagy Dermatix a sebszélre, higy szebben forrjon össze. Neogranormon itt nem sokat ér. Betadin is csak az első napokban kell, amíg a seb össze nem záródik és a varratok ki nem hullanak 5-20 nap után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!