Ha több mint a fél hasamat befedi a tena slip pelenka, akkor az már túl nagy?
Rászorulok sajnos. Gyerekként sokáig bepisiltem, de elmult, viszont maradt egy kis szivárgásom esténként, ami nem vészes, és a szüleim nem is tudták meg emiatt, de már elegem lett abból hogy nedves alsóban ébredek, és így inkább vettem egy doboz tena pelenkát estére. Viszont lehet nem jók a pelenkák, mert kicsit nagynak érzem, viszont tuti nem veszik már így vissza hogy ki van bontva, szüleim segítségét meg ebben tuti nem fogom kérni.
Szóval légyszi segítsetek ti, ha tudok. szóval.
Tena slip Maxi M, és elég nagynak érzem, viszont volt egy s es tena slip, igaz az nem MAXI volt, de az meg kicsi, nem jött össze, de az M összejön rajtam, de mintha nagyon nagy lenne. Feljön tovább mint a fél hasam, ha úgy kapcsolom össze, hogy az tartson is. Akkor nagy? mert ha igen, akkor tudtok valami más márkát ajánlani, amiben az M es kicsit kisebb?
16.5/F
1) Nem megalázó elmenni orvoshoz és az sem, ha a TE szüleid tudják! Elvégre a fiuk vagy. Ha bajod van, igenis menj el orvoshoz, szólj nekik.
2) Az a megalázó, ha nem vagy őszinte, valami fontos dologgal kapcsolatban.
3) Nemár, hogy most 16 és fél vagy és 18 éves korodig várni akarsz?! Lehet, addig több probléma is összejön. Kizártnak tartom, hogy házilag, egyedül kibírnál ennyi időt - titkolózni. Eh.
4) Márpedig az a lehetőség marad, hogy elmondod, milyen magasság, testsúly, stb.
5) Ha attól félsz, hogy az urulógus levágja a péniszed... ne félj már! Nem csinálnak ilyesmit.
Jó ég, és majd a barátnőd/feleséged mellett is pelenkában akarsz aludni egész életedben? Az orvos látott már ezerszer cifrább eseteket is, ciki nem ciki, kezelésre szorulsz, ő meg azért van, hogy segítsen.
A frász kerülget az ilyen "ciki" problémáktól. :S
Holnap bemegyek a patikába, és meg fogom kérdezni, mit ajánl.
Amúgy me. Utolsó, NEM FOGOK ELMENNI EZZEL A PROBLÉMÁVAL ORVOSHOZ.
1 úgysem tud mit csinálni, mert ez inkontinencia, és csak műtéttel lehet az ilyenen segíteni, és azt SOHA nem /vagy csak akkor ha az életem múlik rajta/ vállalom be.
2 nem zavar az életemben, csak este van ez a problémám.
kösz mindent.
Kedves Kérdező!
Őszintén mondom nyugodtan, menj el az urológushoz. Beutaló nem kell.Kizárt, hogy csak a műtét segítsen. kiváló gyógyszerek vannak ennek a problémának a rendezésére, ráadásul megfelelő méretű férfi pelenkát is föl fog írni, amelyek diszkrétek és rád illenek. Még egy jó hír mindezt a TB is támogatja, így sok pénzt is megspórolhatsz. próbáld meg, hidd el így jársz jól.
Hali!
Olvasd vissza magadat, és gondold el, ha ezt másvki mondaná, te milyen véleménnyel lennél róla??? (De most őszintén...!)
" 1 úgysem tud mit csinálni, mert ez inkontinencia, és csak műtéttel lehet az ilyenen segíteni, és azt SOHA nem /vagy csak akkor ha az életem múlik rajta/ vállalom be."
Esélyt sem adtál (adsz) magadnak megoldani a problémát, el sem mentél az uro- vagy andrológushoz, de azért itt diagnosztizálsz, -- holott nem vagy diagnoszta, -- s kijelentgeted magaddal szemben felelőtlenül, hogy úgysem fog segíteni...!!!
Az "ÚGYSEM" szót már annyian használják a hozzád hasonlóan félős, önbizalomhiányos hitetlen Tamáskák, pedig... VAN MEGOLDÁS! MINDIG VAN!!! |:-O
Egyik ismerősöm egy picit idősebb nálad, de erekciós problémái voltak, még a csaja is otthagyta. Elhiheted, hogy neméppen a toppon volt. Ő is ezt mondta:
"--- Úgysem lesz újra csajom, úgysem kellek én senkinek így...!"
"--- Úgysem lehet ezt meggyógyítani...!"
"--- Úgysem lesz újra megfelelő a merevedésem...!"
Meg fogsz lepődni: Időközben megismerkedett egy csajjal, aki nagyon kedves és lelkiismeretes személyiség... (most is együtt vannak ;-) ), és bejött neki a spanom. Szemet szúrt neki, hogy van valami baja a srácnak. Nem erőltette a dolgokat, azonban közösen szervezett maguknak progit, amelyek azóta rendszeresek lettek, s amelyen a srác képes volt rendesen feloldódni. Ennek következtében a spanom is belezúgott,... (Ugye?? :-) "--- Úgysem kellek én senkinek...!" :-D ) ...és elhatározta, hogy mindent megtesz azért, hogy meggyógyulhasson.
A sztori hosszabb, de a lényege az, hogy Ő HITT a gyógyulásában. TE azonban NEM HISZEL, ÍGY NEM IS FOGSZ MEGGYÓGYULNI!!! (Pláne amíg ennyire csak a kifogásokat keresed...!)
Így nem is csodálkozom, hogy itt tartasz...
Baráti jótanácsom: "VÁLTOZTASS HOZZÁÁLLÁST!"
"Aki akar valamit, tegyen is érte. Aki meg nem dolgozik, az ne is egyék!"
És amit magam is megtapasztaltam: "AKI MER,... AZ ˙ N˙Y˙E˙R˙!!!
Üdv: EE
Vegyél S-es Tenát, az tuti jó! Rám majdnem kicsi sajnos, pedig az jól is néz ki.
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!