Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Srácok van aki a fitymáját...

Srácok van aki a fitymáját folyamatosan hátrahúzva tartja?

Figyelt kérdés
És milyen okból? Mikor kezdte (hányévesen)? Korod?Milyen előnyöket tapasztalt? Hogy érzi, figymával vagy anélkül jobb?

ápr. 7. 09:59
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
38. Miért nem? Bebüdösödne, ha ráhúznád, vagy miért?
aug. 22. 00:23
 42/50 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom, hogy nem véletlen, hogy ez a műtét vagy a hátra húzva hordott fityma ennyire vitatott. Aki nem próbálta nem tudja milyen. Nekem van szerencsém jóideje csupaszon tartott makkal élni és így biztosan mondhatom, hogy ugyanolyan jó ígyis. Csak azért jobb egy kicsit mégis. Családomban nálunk is van rá példa, negativ tapasztalat nincs.
aug. 22. 15:45
 43/50 anonim ***** válasza:
100%
42 Nálunk vitatott jobbára, de sok helyen természetes dolog a fedetlen makk. Az már változó hogy érik el. Van ahol metéléssel, van ahol korai hátrahúzással ezáltal bőr megrövidül...
aug. 22. 20:52
 44/50 anonim ***** válasza:
79%
30. Fityma nem véd semmilyen fertőzéstől. Sőt inkább az okozza, mert megáll benn a húgy és ez sokaknál különböző gyulladásokhoz vezet. Fizikai sérüléstől meg miért is kéne megvédenie? Nem szaladgálunk négylábon az őserdőben.
aug. 22. 20:57
 45/50 anonim ***** válasza:
42%
Meg kell törölni vizelés után, ennyi, és nem lesz húgyos.
aug. 23. 13:47
 46/50 anonim ***** válasza:
100%
45 Ez nem egészen így működik, főleg akinek hosszabb a fitymája és takarja húgycsőnyílást lankadtan. Húgycsőben is marad vizelet ami a vizelés után lassan idővel lefolyik a fityma alá, az mind ott fog pangani és büdösödni. Ezért szerencsések akiknek rövid a fitymája alapból vagy hátrahúzva tartotta és megrövidült.
aug. 23. 17:16
 47/50 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon jó érzés és hátra húzva hordom évek óta sokkal jobb minden, meg általában folyok is és nedves a makkom.
szept. 30. 06:44
 48/50 anonim ***** válasza:
#42: neked metélés vagy hátrahúzás van? A családban melyik a gyakori?
szept. 30. 08:04
 49/50 anonim ***** válasza:
65%
Én is így hordom és szerintem is nagyon jó érzés fedetlenül. Férfiasabbnak tartom, nem olyan kisfiús, a lányoknak is bejön.
okt. 1. 23:41
 50/50 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a fél baráti tarsasag, többször poénkodtunk mar ezen, főleg h vannak akik nem ilyenek és őket hivtuk turos faszunak. Volt h csajozott egyik haver es mondta a csajnak h inkabb az övét kényeztesse mert az nem turos mint a fitymas haverunke.
nov. 16. 22:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!