Srácok van aki a fitymáját folyamatosan hátrahúzva tartja?
Figyelt kérdés
És milyen okból? Mikor kezdte (hányévesen)? Korod?Milyen előnyöket tapasztalt? Hogy érzi, figymával vagy anélkül jobb?2024. ápr. 7. 09:59
21/50 anonim válasza:
Igen, lassan 2 honapja csinalom igy. 32 F
23/50 anonim válasza:
Nekem folyton vissza csúszik rá.
24/50 anonim válasza:
Neked akkor szép hosszú lehet !
25/50 anonim válasza:
Én úgy nem tudnám hordani, mert nagyon érzékeny a makkom.
27/50 anonim válasza:
Szerintem szexi a hosszu fityma
28/50 anonim válasza:
12 évesen kipróbáltam kíváncsiságból, mert apukám is mindig hátrahúzva hordta. Azóta így hordom, nagyon bejött a dolog. A makk érzékenysége pár nap alatt teljesen megszűnt. A fitymám kicsit meg is rövidült ha visszahúzom a makkra nem marad rajta szinte leugrik róla még lankadtan is. Nem tapasztaltam hogy szexnél érzéketlenebb lenne a makkom viszont a színe pár év alatt megváltozott már nem lilás, teljesen bőrszínű lett mint a péniszem többi részén.
29/50 anonim válasza:
Nekem 23 éve hogy hátra húzva hordom hogy a makk teljesen szabadon legyen és látszodjon sokkal jobb érzés bárhol vagyok bármikor és a közérzetem is jobb ha társaságba hátravan húzva a makkom mögé.már teljesen hozzá állt a bőr és így már nem megy vissza nekem
30/50 anonim válasza:
Nemi aktus közben mindig hátrahúzódik, egyébként pedig a természetes védelmet nyújtó "tokjában" tartom, mert megvéd a fertőzésektől és a fizikai sérülésektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!