Srácok van aki a fitymáját folyamatosan hátrahúzva tartja?
Figyelt kérdés
És milyen okból? Mikor kezdte (hányévesen)? Korod?Milyen előnyöket tapasztalt? Hogy érzi, figymával vagy anélkül jobb?ápr. 7. 09:59
31/50 anonim válasza:
Metélés előtt hátrahúzva hordtam évekig.
32/50 anonim válasza:
Nekem is hátra húzva van évek óta. Érdemes lenne mesélni magam?
35/50 anonim válasza:
Én is hátra húzva hordom.14 éves korom óta.sokkal jobb érzés közösségben is úgy lenni és másokkal beszélgetni jobb a közérzetem többször feláll és sokkal jobb ha nem fedi a fityma a makkom.
36/50 anonim válasza:
35 egyetertek viszont miert jobb igy masokkal beszelgetni? :)
37/50 anonim válasza:
Én is családi nyomásra huztam hátra, most felnőttként metélt kinézetű, de nem bánom.
38/50 anonim válasza:
Nekem is családból jött az ötlet, aztán mostanra ez lett az alapállapota a fitymámnak. Nem húznám rá semmi pénzért.
39/50 anonim válasza:
37-38: a családi nyomás, illetve a családból jött az ötlet mit jelent? Apuka javasolta, illetve a családtagoknál láttad hátrahúzva?
40/50 anonim válasza:
Pontosan. Amikor kiskoromban javasolta nem vettem komolyan, aztan mikor tesomnak mar hatrahuzva volt mindig akkor nekialltam. Mostmar igy van es csak ajanlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!