Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Condyline ecsetelo utan egeto...

Condyline ecsetelo utan egeto erzes, volt, fityma picit beszukult, normalis ?

Figyelt kérdés

Multheten 3 napig hasznaltam az ecsetelot, olyan durvan szetegette a bort a peniszemen, mar szepen lehamosodtt a nagyja, alig tudtam lehuzni a fitymamat viszont a fityma tetejen meg gyogyul es picit gyulladt, 1-2 repedes keletkezett rajta, es egyik nap maszturbaltam, es allo helyzetbe meg faj azert, de nagyon nehezen jott hatra a bor, felek hogy hamserulesek, repedesek miatt, majd ez igy fog maradni ez a enyhe szukulet, vagy ha lement teljesen a gyulladas, akkor a regi lesz?

Borkinovesek eltuntek par nap alatt.

2024. febr. 19. 16:50
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:

KOC-ba mentem. Mert ott a konzultalasi dijba meg erzestelenites plusz 1 szemolcs 40 ezer

Aztan nyilvan minnel tobb a szemolcs az ar ugy ugrik feljebb.

Volt egy masik privat doki ahol erdeklodtem, ott a konzultalssi dij 30.

Plusz utana az elso szemolcs 30 ezer, es utana minden egyes szemolcs plusz 5 ezer…

szept. 1. 12:33
 32/32 A kérdező kommentje:
En meg annyit hozze fuznek, hogy en tevhitben eltem, nem marad ott nyoma,( mikor az ecsetelot hasznaltam februarban) es a peniszemet fekve nezve a fenyen “megtorve” lattam ugyan ugy ott maradtak, mintha csak a tetejuk esett volna le, es azok mindig ujranovekedtek.lezerrel olyan szepen legette a holgy, es utana mint egy randirt lakaparta..
szept. 1. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!