Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Condyline ecsetelo utan egeto...

Condyline ecsetelo utan egeto erzes, volt, fityma picit beszukult, normalis ?

Figyelt kérdés

Multheten 3 napig hasznaltam az ecsetelot, olyan durvan szetegette a bort a peniszemen, mar szepen lehamosodtt a nagyja, alig tudtam lehuzni a fitymamat viszont a fityma tetejen meg gyogyul es picit gyulladt, 1-2 repedes keletkezett rajta, es egyik nap maszturbaltam, es allo helyzetbe meg faj azert, de nagyon nehezen jott hatra a bor, felek hogy hamserulesek, repedesek miatt, majd ez igy fog maradni ez a enyhe szukulet, vagy ha lement teljesen a gyulladas, akkor a regi lesz?

Borkinovesek eltuntek par nap alatt.

febr. 19. 16:50
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
En agyon kentem a kifejezetten a fulpiszkalo vegevel, celzottan a kis pottyre, most fejeztem be, de egyszeruen ott maradnak a helyei, nem lesz ott sima a bor, gondoltam hogy helyet is kenem a boron hatha eltunik, de egyszeruen ott marad, mint egy nagyobb szortuszo, helye nem tunik el.
máj. 28. 13:53
 22/32 A kérdező kommentje:
Nem mentel vissza az orvoshoz? Mar Te is tobb honapja szenvedsz vele, szerintem tul kell mar az ecsetelon gondolni, lezeres eltavolitas vagy fagyasztas.amik maradnak azok a hpv szemolcs hegei, de pont abbol no ujra az egesz, Ergo leegeti a szemolcs tetejet, de boron ugyan ugy ott marad a “gyokere”
máj. 28. 13:56
 23/32 anonim ***** válasza:

Nem mentem még vissza, mert sok helyen olvastam hogyna hpvnek akár 1-2 év is kell mire kimegy.

Nekem ha minden igaz nem magas rizikójú.

Plusz azért sem mentem el még vissza, mert kb egyszer sem volt még olyan hogy mondjuk egy hónapon keresztül becsületesen betartottam volna az előírt ecsetelést..

Kapcsolatban vagyok az a baj, és ovszerrel szexelgetunk, nekem a fitymamom vannak ahol a makkot fedi, igazából nem hinném hogy így adjuk ide oda egymásnak..

Szval ezért nem ecsetelek annyira szigorúan, mert különben fájna a szex

máj. 29. 18:16
 24/32 anonim ***** válasza:

Valaki a Béres cseppet írta hogy szedte és elmúlt neki, valaki meg a grapefruit mag kivonatot alkalmazta italba csepegtetve, plusz vízzel higitva mehet a hímvesszőre is belőle

2 ezer forint a rossman, dm ben is

máj. 29. 18:17
 25/32 A kérdező kommentje:

Kerdezo vagyok.

Hihetetlen, most voltam fagyasztason, azhittem helyei latszodnak, kozbe ott vannak meg. Mivel ecsetelgettem igy nem nagyon nottek. Aldara nevezeto kenocsot irt fel, es fagyasztotta oket…

Nem gondoltam h ekkora kalvaria. Egyik ismerosomnek 2 het alatt eltuntek.

En februar ota szenvedek vele….

Lehet privat borgyogyaszhoz kellene menni, es lezeres eltavolitas..

aug. 14. 09:00
 26/32 anonim ***** válasza:
Ha szabad kérdezni milyen árban volt a fagyasztás, fájt, hogy zajlott?
aug. 16. 13:31
 27/32 A kérdező kommentje:
Ingyenes Tb alltal… de volt egy picit nagyobb…az latszik lefog esni, de par milisekkel nem tortenik semmi, kezdem feladni
aug. 17. 15:35
 28/32 A kérdező kommentje:
Nem tudom a fagyasztas utan mennyit kellene varni.
aug. 17. 15:36
 29/32 anonim ***** válasza:
Bőr és nemibeteg gondozóba mentél?
aug. 18. 14:12
 30/32 A kérdező kommentje:

Kerdezo vagyok!

Aug 14 en voltam fagyasztason meg mindig tb alapu dokinal,de olyan picik es laposak, hogy a legnagyobb a fel centi koruli annak bebarnult a teteje leesett es ugyan ugy ott maradt. Mondta a privat doki hogy az ilyen laposakra ami nekem vannak a fagyasztas nem igen hasznal.

Felirt egy ujabb kenocsot aldara, ami semmit nem hasznalt.

Elegem lett, es elmentem privatba. Lezerrel legettek, volt sok gombostufej meretu, de osszesen 17 darabot egetett le, lezeres egetes olyan mint a egy randir, vegre megszabadultam toluk. De nyilvan kijohetnek meg. A condyn line ecsetelo az elejen eltuntette aztan mar nem hasznalt… Meg vettem egy fertotlenito cuccot, amit felirt.

81 ezer forintomba kerult.

szept. 1. 12:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!