Condyline ecsetelo utan egeto erzes, volt, fityma picit beszukult, normalis ?
Multheten 3 napig hasznaltam az ecsetelot, olyan durvan szetegette a bort a peniszemen, mar szepen lehamosodtt a nagyja, alig tudtam lehuzni a fitymamat viszont a fityma tetejen meg gyogyul es picit gyulladt, 1-2 repedes keletkezett rajta, es egyik nap maszturbaltam, es allo helyzetbe meg faj azert, de nagyon nehezen jott hatra a bor, felek hogy hamserulesek, repedesek miatt, majd ez igy fog maradni ez a enyhe szukulet, vagy ha lement teljesen a gyulladas, akkor a regi lesz?
Borkinovesek eltuntek par nap alatt.
Haver, ezek egyszeru borapolok.bepanthen, fekete nadalyto, koromvirag krem, neognanormon..
En csak azt nem ertem,hogy aki irta srac hogy mar egy ideje kenegeti az ecsetelovel, hogy nem mult el neki, es hogy nem egett le penisze a helyerol..
Nekem a 2. Nap ecsetelesnel mar a borkinovesek barulnak es majdnem leszaradtak teljesen.. Es hogy a bore hogy birja az ecsetelot mikor nekem 3 nap alatt kicsinalta..
Én voltam az aki írta hogy nem múlt el
Nekem rendes szemölcsök már nincsenek is
Hanem valami kis apró éppen csak látható szarok amik állítólag ugyanúgy HPV jövevények, azokat hiába ecsetelem, szarrá magam kb úgy hogy már heges piros lesz az egész, begyogyul stb, egy honap múlva már megint ott lesznek
Utolso sikerult? Egyszeruen nalam is ez van, olyan mintha csak a felsziner tuntetne el, aztan ujra nonek..
Mar 3 honap eltelt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!