A bátyám most nyolcadikos mikor kibuktatja fáj neki mit csináljak?
Üdv! Annyi volt, hogy bemntem ja igen házon belül volt na szal bementem odaattam a papirt elmondtam mia baj paraván mögött letoltam a gatyát kibuktatta aztán vlmi sprével befújta nem éreztem utána semmit akkor tépte fel de egyáltalán nem fájt és ettől féltem? aztán visszabuktatta kimentem egy kis idő mulva megint be paraván megint kibuktatta de ez se fájt aztán írt fel kenőcsöt most néztem de elfelejttem.
A suli doki megnézte írt egy papirt az urológusnak tajszám név ilyesmik utána mentem de a szurit azért még megkellett kapnom a (védőoltást)Hepatitst kaptam ez se fájt kemény gyerek vagyok én bírom a fájdalmat csak most egy kicsit féltem na szeretetm én is anyát főleg hogy csak ővan mert apap az na szóval hát nincs mert... meg az öcsémet is mint más senki az öccsét na így volt
Nnah, most hosszú lexek... :-)
Sztem ezt a homózást nyugodtan el le7 felejteni... ez egy sztereotípia, mert szted b*ziság, ha az egyik testvér/családtag megnézi a másikét azért, hogy vigyázzon rá. Elmondom... NEM AZ! Ezt csak a média és a bulvársajtón felnőtt, az által lelkileg totál megmérgezett fiatalok állítják.
Amit tettél, helyesen tetted, erre a múlt 7végén az egyik barátoméknál történtek is bizonyítékul szolgálnak, amely a ti eseteteknél jóval kellemetlenebb és bonyolultabb, de a megoldáshoz, a testvér megnyitásához mindenképpen pozitívan hozzájárul.
Kértelek, hogy használj írásjeleket (, vesszőt ,) mondatközi elválasztásként, mert most is egybeolvastam néhány helyen,...s percekbe tellett, mire rájöttem, mit akarsz kérdezni. Ok? :-)
A makk és a fityma morzsolgatását azért kell naponta végezni, mert ha a makkod felszínét megnézed,... nem sima. Függőlegesen hosszúkás vonalszerű barázdák vannak rajta. Ha a makk pereme alatti árkot is ha jobban megnézed, ott vannak ilyen kis apró mirigyek, esetleg fehér színű pöttyök is előfordul6nak. Ezek faggyúmirigyek, ezek termelik azt a zsírszerű anyagot, amit FAGGYÚ-nak hívnak. Azonban a makkod felszíne is folyamatosan hámlik, ezen az elhalt hámsejtek szabad szemmel nem lát6óak, ezek is összekeverednek ezzel a faggyúval. Aztán ugye a vizeletcseppek közül is bejut valamennyi a fityma alá, összekeveredve velük, és mivel a zsiradék avasodik, a folyadékrésze kicsapódik belőle, azt a fityma felfelé görgeti a makk vége felé. Azonban nemcsak a kicsapódott fölösleges víz cseppjeit tereli felfelé a fityma a makkon, hanem némi zsiradékot is, ezek pedig ezekbe a bemélyedésekbe is (akárcsak a makk árkába is) beletapad, megszilárdul túrós állagú lesz, innentől kezdve hívjuk ezt a túrószerű, radírforgácshoz vagy összemorzsolt papírzsebkendő-foszlányokhoz hasonlítható, kellemetlen, rossz szagú anyagot SZMEGMÁNAK.
A SZMEGMA a fitymát... (vagy azt, amivel még érintkezni képes a makk annak árkán xtül is, pl. a fitymaféket és az azalatti részt is) ...-- a sok mozgatás, húzogatás, tisztítás hiányában -- hozzátapasztja a makkhoz, ez okozta neked is a letapadást ott a féked alatt, és mivel ez az anyag képes kórokozókat megkötni,... (a szaga erről jól árulkodik,) ...így később a ezeken a helyeken gyulladásokat, bevérzéseket, ill. a fityma mozdíthatatlansága révén fitymaszűkülethez hasonló tüneteket okoz6. Nálad is ez történt, ezért kaptál a fickódra lidokaint (érzéstelenítő spray-t), hogy a doki ezt a szmegmás blokkot feloldja. De ha azonban a szmegmát nem morzsolod ki minden nap reggel és este a féked alól, a makkod felszínéről s annak árkából, vmint a le a fitymádról, és nem dörzsölöd át utána jó alaposan tusfürdővel, akkor ezt a "feltépősdit" még sokszor át kell majd élned a jövőben, azt meg ugye nem szeretnéd, igaz? :-)
De télleg,... most nevet7sz magadon,... VALÓBAN ETTŐL FÉLTÉL??? :-D
Akik nem tudják, hogy a megoldás mivel jár, azok bemagyaráznak maguknak valamit, ami nem biztató, előítéleteik, rosszallásaik támadnak velük kapcsolatban, ezeket hívják sztereotípiáknak. Ezeket mesélted be saját magadnak, ezért féltél tőle, és mivel félelmet generáltál saját magadnak, ezért szégyellted magadat is, de nem bírtad legbelül a dilemmádat, megosztottad az Öcsivel a dolgot, s az ucsak magadnak bemesélt szégyenérzeted miatt kérted meg az Öcsit arra, hogy ne szóljon senkinek főleg Anyutoknak ne! Ebből indítottad ki ezt az egész bonyodalmat, és ezért jó, hogy az Öcsid ezt az egész láncreakciót egyszer s mindenkorra megszüntette, tehát... lefekvés előtt jár neki egy puszi, és egy testvéri ölelés benne egy szívből jövő "Köszönöm!"-mel... :-)
Aputok elvesztését sajnálom. :-(
Feltételezem, még mindig nagyon fájó az élmény, hogy nincs veletek, ezért nem is merted kimondani, mi történt vele... azonban erről is beszélned kell, ki kell mondanod azokat az érzéseket, amelyekhez nem érzel magadban kellő erőt, s bátorságot, hogy kimondd őket.
_A fitymád fékkörüli részének összetapadása a makkoddal is lelkibajt okozott nálad... ha beszélsz róla, kiadod magadból, mindezek MEGSZŰN7NEK, vagy ha nem is teljesen, de jelentősen begyógyulnak, mert azzal, hogy sírsz, beszélsz róluk, MEGTISZTULSZ, FELOLDÓDSZ. Könnyebb lesz élni utána...
====OFF:====
Minden nemi rendellenesség... (kicsi/nagy mellek, szőrösödés, vagy annak hiánya, péniszméret, fitymaszűkület, rövid fék, letapadás, vizeletcsepegési és ejakulációs problémák... stb. )... -- ahogyan a feldolgozatlan lelki traumák, élmények is -- lelkibajokat okoznak. Ennek feldolgozása általában egyedül nem megy.
Ennek megoldásában, gátlások, szorongások oldásában szoktam én is segíteni, s ha a lelkibajt megszüntettük, utána sokkal könnyebb lesz a szervi rendellenességekkel is foglalkozni, annak problémáját is megszüntetni!!! Ez örök igazság sztem.
====:ON====
Ha segítség kell, kérdésed van, vagy vmit nem értesz, nem bírod tovább azt a szorongást, amiben szenvedsz akár egy rossz élmény, lelki trauma, akár egy szégyenletes titok... (pl. a letapadás miatt, vagy mert "nem bukik ki", nem húz6ó hátra a fityma teljesen) ... miatt ezért mondom mindenkinek... beszélj róla... oldjuk meg közösen a problémát! Ha van egy legjobb barát, aki mindig meghallgat és segít, egyben a bizalmasod is le7, osszd meg ővele, beszélgessetek róla! Ha nincs, akár hozzám is fordul6sz, ír6sz >>priviüzenetet, ha úgy érzed. De ez nemcsak rád érvényes, hanem MINDENKIRE! ;-)
Üdv: EE
PS: A krém nevét pedig tessék megnézni, amit kaptál Bátyó, tessék megjegyezni! Nem szabad elfelejteni, ne vedd ennyire félvállról, abszolút nem mindegy mivel kened be...! :-o
Okés? :-)
>... még vmi... Ez alatt mit értesz?
Idézlek: "Annyi volt, hogy bemntem ja igen házon belül volt"
A vizsgálat helyszíne és az urológia egy helyen (épületben, intézményen belül) volt? Tehát az iskolaorvosi szűrővizsgálatot a doki nem a suliban, hanem szakrendelésen végezte el rajtatok??? Vagy hogy...? :-s
Nem a suliban csak a szurikat szoktuk kapni amikor nincs előtte semilyen vizsgálat vagy közben.
Egy házon belül volt sztk-ba szoktunk menni ott rendel aza doki aki az iakolaorvosunk is
jó fej kis öcséd van az 100%:D
am meg kajak nyugi:D amig ösze tartatok és ez itt is kiderült adig midenmegoldva.
Az tuti... bár az Öcsi egy kissé bizalmatlan is... o.O
A kenőcs nevét NEGYEDSZER IS kérem, hogy légyszi, írd ide le, Bátyó! Köszi!
EE
Bátyó...
Miért van az, hogy mi neked azonnal segítünk, te pedig még egy 1xű kérésnek sem teszel eleget?
Olyan nagy kérés az, hogy nézd máá meg, és áruld el, írd le ide a kenőcs nevét? Muszáj ezt ennyiszer kérni? :-s
EE
Gyulladás csökkentőkenőcs de már teljesen rendbe jött neki
ja és nem haragszik rá jobban szeretem mint eddig ált sulis vok
Ez utóbbi helyes.
Azonban számos kenőcs tartalmaz gyull. csökkentőt.
_ MI A KENŐCS NEVE????
_ Mi van ráírva???
_ Tubusos/tégelyes?
_ Ha felkeni, csíp vagy semmi ilyen hatása nincs, esetleg hűt, érzéstelenít... stb.???
EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!