A bátyám most nyolcadikos mikor kibuktatja fáj neki mit csináljak?
Sziasztok szeretem is a kölkét ki rosszaság na szal nekem is csak akkor mikr mosom éshátra húzom a fitymát akkor fáj kicsit.
Az orvosi szerdán lesz és álítólag megnézik azt is a tavalyi 8.-nak megnézték csak anya van neki nem mondom el de öcsém rábeszélt hogy mondjam elaz orosin remélem nem kell megszurni a szuritól nem félek csak oda ne kapjak szóval szeretem én az öcsémet nagyon is csak szeretni lehet
Hali ismét!
Ne félj,...! Szurit emiatt nem kapsz a fütyidbe! :-)
A rosszaság meg jól tette, hogy rábeszélt, mert neked is érdeked, hogy ne gátlásokkal teli felnőtt legyél majd egyszer, és az öcsi se rossz példát lásson a bátyótól... O.o
Egyébként meg öröm hallgatni, ahogyan beszéltek egymásról! Ritka "jó" tesók le7tek, ha így elvagytok... és a szavaitokból árad a szeretet, ami vérbéli muzsika az ember jószívének.
OFF: Azonban üröm, az örömben, hogy sajna abban is "testvérek" vagytok, hogy lega 2x kell megkérni téged is arra, hogy válaszolj má' rendesen a feltett kérdéseimre! O.o
Segítséget kértek, ki is írok jónéhány tisztázó kérdést ami FONTOS lenne, de te sem válaszolsz rá, olyan, mintha meg se hallanád! Pedig a tegnap 18:08-as hszsomban úgy glom, elég világosan megfogalmaztam mindent. És mielőtt elküldöd a hszsodat, olvasd át te is az egészet még1x, mert ebből vannak a gondok, hogy nem értjük, amit írtok, és szenvedünk. Azon kívül, TESSÉK HASZNÁLNI elválasztáshoz a ","-t ill. a mondat végén a "."!"?"-jelek vmeikét. Megteszed ezt magadért? :-)b :ON
Az idő szorít, minél kevesebbet kell plusz kéréssel töltenem, annál hamarabb kapsz választ. Ebben megegyez7ünk? :-)
Üdv: EE
A fájdalmat nem tudom leírni neked
-amikor fáj nem tűnik annak megnéztem neked
-nem még nem tépték fel nem voltam még orvosnál vele
-mostam egy nap háromszor szappannal hátrahúzva
-egy kicsit de aza kis ördög túloz egy kicsit de megvan bocsájtva neki mert segíteni akar meg amúgy is az én kis öcsikém
Értelek.
Sztem kenőcsöt mindenképpen kérj erre az érzékenységre vmi kenőcsöt, mert az érzékenység eddig már sokak életét megkeserítette vmiképpen, és a zömüknél magömlés-szabályozási problémához vezetett, ennek egyik legismertebbje, amelyben akik szenvednek ők NAGYON szégyenlik, az a KORAI MAGÖMLÉS. Nem tudom, nálad áll-e fenn ez a veszély, hogy esetleg hamar v. túl hamar elmész önkielégítéskor, de ha igen, arról is jó lenne tudni...
"Kis ördögökre" meg úgy látszik időnként nagyobb szükséged van, mint kéne... X-D
>...
Egyébként holnap oltást is kaptok? Vagy mire értetted a szurit?? <<:-S
Milyen szurit kaptok, Bátyó? :-o
Nincs mit! :-)
A szurit hova kaptad? Izomba adták?
Na ugye, hogy kár volt ezen parázni... a dokinő is rendes, az öcsi is vigyáz rád, már csak anyud előtt kellene egy picivel nyitottabbaknak lennetek. (Nem mindenben, de ebben IGEN!)
_ Maga a fitymafeltépés (részletesebben, és kicsit széttagoltabban) hogyan zajlott??
_ Mi a kenőcs neve, amit kaptál, és napi hányszor kell bekenni vele és pontosan hol? Hol volt letapadva a fitymád a makkodon? __ (Képzeld azt, h. a makkod egy analóg óra. A fitymafékednél van 12 óra, azzal szemben a köldököd felé néző, annak vonalába eső pereménél pedig 6 óra. Kb. hányóránál volt le/feltapadva a fityma és milyen hosszan?)
Az a srác (a báty), akiről a 2. oldalon meséltem a [10-24 03:55]-ös hszsom 2.) történetében, a napokban az alábbi idézetet tette közzé az egyik közösségi oldalán lévő profiljának üzenőfalán, miután megtett egy hatalmas dolgot az öccséért. Sztem nagyon találó:
"A testvér egy ajándék, bár néha úgy tűnik, hogy egy pokol. De nélküle unalmas lenne az èlet és szomorú. Ha van egy testvéred, akiért a kezedet tűzbe tennéd, tedd ki ezt státusznak, hogy mindenkinek megmutasd, hogy hálás vagy, hogy van! ♥
Egyetértek... és sztem ti is... :-)
Egyébként azt megkérdez7M, h. Magyarország kb. mely részéből írtok?
EE
Hááát...
Sztem csak azért mondta el, mert nem bírta magába fojtani, mennyire büszke Rád,... ami sztem nem baj, és bevallom... inkább örülök, sőt a helyedben is inkább örülnék neki, hogy kiderült, így legalább nem kell már többé titkolózni, és nekem elhiheted: A titkolózás teljesen zárkózottá, félőssé, gátlásossá teszi az embert. ezért inkább dícsérd meg az Öcsit, mert megtette, amit te nem mertél, és talán belátod te is, hogy ezt neked kellett volna meglépned, kifogáskeresések helyett, emiatt jogos a "büntetés" (bár ezt én a helyedben nem így fognám fel...)
Nem véletlenül a Hepatitis B vírus (HBV) ellen kaptatok kampányoltást tegnap?
A kenőcs nevét pedig nézd meg, rá van írva a csomagolásra, mi a neve... fontos és hasznos infó lenne ez számomra!
A 15:17-esben is állítottam vmit, amire még várnék reagálást a részedről... és a 22:16-osban is volt még egy megválaszolatlanul hagyott kérdésem...:
_ A vizsgálatról azonnal az urológiára mentél? Ott mi és hogyan volt?
"_ Maga a fitymafeltépés (részletesebben, és kicsit széttagoltabban) hogyan zajlott??"
Ezekre is válaszolsz?
Persze, ha szégyelled itt a válaszadást, megte7ed azt >>privátüzenetben is, ha akarod...
A makkodat és a fitymát meg mindig morzsold át a hüvelykujjaddal alaposan, tisztítsd meg a szmegmától a reggeli és esti tisztálkodáskor, majd fürdés után nyugodtan borogasd kamillával a fütyit. Vagy ha terem arra felétek papsajt, azt szedd le, áztasd be, abban is megfüröszheted, akárcsak kamillával napi 2x. A papsajt FŐŐLEG nagyon jó gyulladáscsökkentő... ;-)
Csak azt mondom, inkább örülj, hogy az Öcsi elmondta, neked is könnyebb így lelkileg, ahogy neki is, anyud előtt pedig ne szégyelld magad ENNYIRE, hisz ő a szülőanyád, és attól még, hogy kezdesz felnőni, leserdülni (meg lassan az Öcsi is...), még ugyanúgy szeret téged ő is, mint azelőtt! Az, hogy változol, nem egy szégyellnivaló dolog, inkább töltsön el némi büszkeséggel, :-o ˙ ˙ persze azért azt se vidd túlzásba... ;-D )!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!