Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A bátyám most nyolcadikos...

A bátyám most nyolcadikos mikor kibuktatja fáj neki mit csináljak?

Figyelt kérdés
Mikor kibuktatja azt mondta hogy fáj neki de csak nekem mondta azt mondta ne szóljak anyáéknak egy az iskolaorvosunk nem sokára mennek orvosira szóljak az orvosnak hogy mi a baja?
2010. okt. 23. 17:24
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek szépen, kérdező, mondd el, hogy mi az a kibuktatás? Mit csinál olyankor? Ne legyél zavarban, anonim oldal, senki sem tudja, hogy ki vagy, nem kell rosszul érezd magad!

De mi nem értjük ezt a szót!

Légy szíves írd meg, hogy mi az a kibuktatás!

2010. okt. 24. 10:51
 22/52 A kérdező kommentje:
Isstenem nem igaz na jó hátra húzza fitymát remélem így már tiszta kép
2010. okt. 24. 11:04
 23/52 anonim ***** válasza:
Az ő tudta nélkül ne szólj az orvosnak,erről beszélj vele,mert elvesztheti a biztalmat benned,de ha hátra tudja a bőrt húzni a kukiján,akkor enyhe szükülete lehet talán,de van hogy valakinek ebben a korban simán érzékeny a makkja.Sok ilyen fiatal fiúnál javított az hogy esténként fürdő vízben lassan,óvatosan húzogatják a bőrt a kukijukon és így lazzul a bőr is a makkjukon,próbálja ezt ki.Ne hozd kellemetlen helyzetbe,előbb beszélj vele,ha jó a viszonyotok a gyerekdokitokkal akkor annak is megmutathatja.De nem is kell megmutatnia,ha nem akarja,elég ha csak elmondja mi a gondja.De tudta nélkül ne keverj,mert az sem jó.
2010. okt. 24. 14:28
 24/52 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt egy időszak hogy ha hátra úztam a fitymám akkor kicsit fájt,de teljesen hátra tudtam húzni,csak fájt,és én is húzogattam meleg vízben és olyan fél év alatt helyre jött magától,de minden nap csináltam,lehet bejön neki is.
2010. okt. 24. 14:32
 25/52 anonim ***** válasza:
Ne szólj,hátra tudja teljesen húzni a bőrt a fitymáján?Ha igen és annyi hogy fáj kicsit akkor tudja otthon is orvosolni.Ha mindenképp keverni akarsz akkor inkább előbb a szüleiddel kellene meg vele megbeszélni.De vagy hokiztassa vagy menjel el őszi szünetben vele urológushoz,nem kell beutaló,ő tudna kenőcsöt adni neki,inkább előbb anyuddal beszélj,de tudjon róla a tesód is.
2010. okt. 24. 14:45
 26/52 A kérdező kommentje:
Na bevallottam neki mindent ezt is és le se cseszet csak eg taslát kaptam de az belefér azt mondta megmutassa az iaskola orvosnk de először kipróbálja a huzogatást köszi szépen de ha tudtok még valamit írjatok üdv Ált sulis
2010. okt. 24. 15:09
 27/52 anonim ***** válasza:
85%

Hali ismét!

Örülök, hogy végre megnyugodtál, és vééégre közért7ően "elmondtad" hogy mi a valódi problémája, és hogy egy taslával (pofon vagy arcrapaskolás?) elintézte a dolgot. Ugye? Nem haltál bele? :-)

Azonban azt tudnia kell, hogy több oka is le7 annak, hogy nem jön hátra a fitymája. Legalább 3 alap|oka le7, mert le7 az fitymaszűkület, de le7 az letapadás vagy rövid fék is, ezek csak a legenyhébbek. Szóval ha szereted a bátyót -- márpedig valóban szereted ahogy az itt is érződik -- akkor BESZÉLD RÁ arra, amire már korábban is kértelek, hogy VEGYE ÁT Ő AZ ÍRÁST ITT, vagy a te, vagy az ő saját regisztrált nevén (regjén). Rendben?

Minél hamarabb idehívod és leáll beszélni velünk, annál hamarabb segítünk, s ha ezt megteszi önmagáért, úgy az iskolaorvoshoz pedig már a problémájával kapcsolatban viszonylag felvilágosultabban állít6 oda, és neki se lesz annyira kényelmetlen már. Szerintem a bátyád uis elég gátlásos és fél, ezen a félelmén szeretnénk mi csökkenteni, ahogy a te zavarodat is idővel sikerült némiképp oldani... igaz? :-)

Nah,... szólj neki, és beszéld rá, hogy jöjjön ide beszélgetni velünk. Ha nem akar, kérdezd meg, mit veszíthet? (Mi nem ismerjük őt, nem látjuk őt, nem tudjuk ki ő,... rólad se tudjuk...) :-o

Olvastasd el vele az előző oldalon írt [03:55]-ös hszsban leírt két kis sztorit, ahhoz ragaszkodj, mert sztem ő is pont egy olyan gyerek, aki hasonló helyzetben van, mint a két kis VALÓS történet főszereplője, és talán segít7 neki abban, hogy leküzdje ő is a félelmét, ami az ő szempontjából IGGGEN FONTOS LENNE!!! :-o

Nah,... BÁTORSÁG mind2töknek, és FEL A FEJJEL! ;-D

Üdv: EE

2010. okt. 24. 16:21
 28/52 A kérdező kommentje:
Na üdv hátrahúzni hátra bírom rendesen csak fáj meg megmosni is szokta hátra húzva szappan az megy persze csak nem tudom mitől fájaz öcsém nagyon sok hülyeséget irt az előbbire válaszoljatok légyszi
2010. okt. 25. 16:22
 29/52 anonim ***** válasza:

Hali Bátyó! :-)

Na vééégre, hogy idejöttél! :-)

OFF: Az öcséd le7, hogy hülyeségeket írt, de inkább adj neki egy puszit, mert érez7ően szeret téged, és félt... hisz miattad képes volt akár hülyét is csinálni itt magából... :-) Légy inkább büszke rá, és segítsd őt, hogy legközelebb jobban ki tudja ill. merje fejezni magát! Oks? :-) :ON

Te most ugye 14 vagy, igaz?

Tehát azt mondod, nincs fitymaszűkületed, nem rövid a féked, nincs és nem is volt letapadásod, ennek ellenére fáj a makkod?

_ Pontosan mit érzel? Milyen fájdalmat? (Írd körül...!)

_ A makkod amikor fáj, nem tűnik érintésre melegebbnek, látszatra pirosabbnak, gyulladtnak?

_ Nem tépték fel neked a fitymádat valaha? Ha igen, mikor?

_ Eddig mit tettél, hogy elmulaszd a fájdalmat?

_ Tényleg annyira gáznak érzed az egészet, mint amennyire az öcséd leírta?

_ Ez az osztályos szűrővizsgálat pontosan mikor lesz, és mit tudtok róla, mit vizsgálnak alatta?

_ Mit szándékozol tenni? Elmondod a dokinak, esetleg erőt és bátorságot veszel magadon, nyelsz egyet, és elmondod apudéknak?

Üdv: EE

2010. okt. 25. 18:08
 30/52 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerinte érzékeny makkról van valójában szó,ilyen volt egy időben a tesómnál is és elmúlt idővel,de neki is csak amikor megmosta meg megtörölte fordult elő.Valamire érzékeny lehetet.De több ismerősnél is volt ilyen,náluk semmi külső gyulladás,vagy seb nem volt.De ha komolyabban fáj,akkor inkább a szüleiddel menj el szakorvoshoz vele,vagy ha jó a kapcsolatod a gyerekdokiddal akkor hozzá.
2010. okt. 25. 18:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!