Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiúk nektek nem nehéz hátrahúz...

Fiúk nektek nem nehéz hátrahúzott fitymával pisilni?

Figyelt kérdés
Nehezebb célozni, lassabban jön, csepeg lefele

2024. jan. 9. 11:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
77%
En is hátrahúzom pisiléskor. Osztálytársaimmal beszéltük egyszer és kipróbáltam, sokkal jobb nekem hátrahúzva. Nem fröcsköl szét meg jobban irányítható. Nem is tudnék már máshogy.
2024. jan. 9. 19:26
 12/23 anonim ***** válasza:
74%

Nem szoktam hátrahúzni.

Egyszer próbáltam ki piszoárnál, de alig tudtam pisilni. Eléggé furcsa érzés.

Feleslegesnek tartom hátrahúzni, mert a húgycső nyílásomra nem lóg rá a fityma.

2024. jan. 9. 19:56
 13/23 anonim ***** válasza:
68%
Csak annyira húzom hátra, hogy szabaddá váljon a húgycső nyílása, annál tovább fölösleges lenne. Nekem így könnyebb célozni, nem jön lassabban.
2024. jan. 10. 00:53
 14/23 anonim ***** válasza:
48%

gyerekkoromban akkor húztuk hátra, mikor azon versenyeztünk ki tud messzebb hugyozni a hóba. amúgy nincs értelme.

Amúgy most már erdekel... a hátrahúzósok szarás közben is húzkodják?

2024. jan. 10. 07:57
 15/23 anonim ***** válasza:
69%
Nagydolognál nem húzom hátra, akkor nem tud mellé menni.
2024. jan. 10. 08:34
 16/23 anonim válasza:
75%

Higéniai okokból hátrahúzott figymával célszerű pisilni, mivel így nem jut a fityma alá a húgy (ami aztán ha ott pang infekcióhoz vezethet).

Amiket írtál tünetek arra utalnak, hogy elszorítod a húgycsövedet ahogy hátrahúzod, ügyelj arra, hogy finomabban, csak a bőrt húzd hátra.

2024. jan. 10. 14:35
 17/23 anonim ***** válasza:
80%
#16: Nekem 40 éve "bejut a húgy", aztán kijön. Életemben egyszer volt valami fertőzésem, az is kívül, nem a fityma alatt. Nem okoz semmi problémát.
2024. jan. 10. 15:00
 18/23 anonim ***** válasza:
26%

Már egy 3 éves gyerek is tud pisálni .

HA ez gondot okoz akkor baj van.

2024. jan. 10. 19:13
 19/23 anonim ***** válasza:
79%
Pont hogy hátrahúzottal könnyebb célozni
2024. jan. 10. 20:54
 20/23 anonim ***** válasza:
45%

Célozni, igen, csak mivel nincs a fityma fékező hatása, sokkal nagyobb a torkolati sebesség, így ha az embernek nincs otthon pissoir, és nem ül le a budira, mint a mostani selyemfiúkák, akkor bizony szétfröcsög. Vagy ha picit nem jó irányba tartja, akkor nem lefelé fog csorogni, hanem épp a nyitott fedél közepébe. :D

Ez olyan, mintha a mosogatócsapon nem szűrő szabályozná a vízsugarat, hanem csak egy 5 mm-es lik lenne, tuti egyenes sugár vágódna ki, csak a konyha tiszta víz lenne, ahogy szétfröcsög a felületről.

P.S. A kankutya sem dugja a ki a pirosát, amikor oldalbahuggyozza az oszlopot, csak más jellegű akcióknál.

2024. jan. 10. 22:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!