Körülmetélés után mennyi ideig lesz érzékeny a péniszem?
Figyelt kérdés
Körülmetélés után meddig marad érzékeny a pénisz? Nem fáj, csak fura/szokatlan érzés amikor hozzáér a ruha.jan. 8. 12:52
2/7 anonim válasza:
Érzékenynek remélhetőleg mindig érzékeny marad.
A kellemetlen fájdalmas érzésnek 1-2 hét után jelentősen csökennie kellene, hacsak nincs nagyon csúnyán begyulladva (akkor tovább tart).
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Azt hogy érzékeny azt úgy értem, hogy fura érzés amikor hozzáér a boxer. Fájni már nem fáj szerencsére.
jan. 8. 16:33
4/7 anonim válasza:
Az, hogy a ruha hozzáér és azt a fura érzést érzed az kb egy hónap.
Azt ha megszokod teljesen jó lesz az se fog zavarni.
5/7 anonim válasza:
Igen a 4-es jól mondja, egyszerűen hozzászoksz.
Tulajdonképpen az érzés megmarad de miután hozzászoksz már nem lesz semmivel se furcsább mint amikor más testrészedhez ér a ruha és teljesen normálisnak fog tünni.
6/7 anonim válasza:
Nekem par honap volt h ne legyen fura erzes. Par dologra erzekeny volt utana is eleg sokaig, pl furdoruha halos belseje, torolkozo erintese, de idovel azok is elmultak
7/7 anonim válasza:
nekem eredetileg is érzéketlenebb volt mint az átlagnak. Műtét után még érzéketlenebb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!