Akasszam fel magam mikropénisszel?
Eddig is tudtam, hogy semmi esélyem sincs. De ma szembejött velem egy Facebook csoport, ahol cikis exes történeteket írnak le. 1-2 napja 24 óra alatt vagy 10 mikropéniszes bejegyzés lett, amiben leírják, hogy ezzel nem tudnak mit kezdeni. Amit eddig is tudtam, de ahogy írták az a nagyobb baj. Végig nevetségesnek volt beállítva az adott srác, megalázónak éreztem az egészet. De ne csak én, elég sokan megjegyezték a kommentben, hogy nem így kellene, hiszen erről senki nem tehet. Viszont sokan voltak azok is, akik a bejegyzés írójának stílusával írták megjegyzést.
Valahol reménykedtem benne, hogy a mai világban azért lehet találni barátnőt, aki elnéző ezt, hiszen ma már rengetek szexuális segédeszköz van, akár péniszköpeny is.
De ezeket olvasva teljesen reményvesztett lettem. Már az öngyilkosságon is gondolkodtam.
#29 Most a fenti hölgy vagy?! Kb. 14cm, azaz átlagos lenne, ha nem lennék körülmetélve. Szerencsére akinek számít, ő élvezi.
#30 Feltételezem szerelmi bánata van, hogy a palija nem tudta kielégíteni. Csak tudnám akkor mit csinálna a frusztrált leányzó, ha valaki tényleg kinyírja magát a komplexusa miatt. El lenne intézve, hogy "jaj, bocsi?!" vagy ismeretlenekről a hír úgysem jutna ide vissza vagy még ki is nevetné. Ez a kérdésnek álcázott öngyilkosságra felbujtás szerintem az egyik legrosszabb, leggonoszabb internetes troll viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!