Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Akasszam fel magam mikropéniss...

Akasszam fel magam mikropénisszel?

Figyelt kérdés

Eddig is tudtam, hogy semmi esélyem sincs. De ma szembejött velem egy Facebook csoport, ahol cikis exes történeteket írnak le. 1-2 napja 24 óra alatt vagy 10 mikropéniszes bejegyzés lett, amiben leírják, hogy ezzel nem tudnak mit kezdeni. Amit eddig is tudtam, de ahogy írták az a nagyobb baj. Végig nevetségesnek volt beállítva az adott srác, megalázónak éreztem az egészet. De ne csak én, elég sokan megjegyezték a kommentben, hogy nem így kellene, hiszen erről senki nem tehet. Viszont sokan voltak azok is, akik a bejegyzés írójának stílusával írták megjegyzést.

Valahol reménykedtem benne, hogy a mai világban azért lehet találni barátnőt, aki elnéző ezt, hiszen ma már rengetek szexuális segédeszköz van, akár péniszköpeny is.

De ezeket olvasva teljesen reményvesztett lettem. Már az öngyilkosságon is gondolkodtam.

jan. 1. 20:42
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

#29 Most a fenti hölgy vagy?! Kb. 14cm, azaz átlagos lenne, ha nem lennék körülmetélve. Szerencsére akinek számít, ő élvezi.

#30 Feltételezem szerelmi bánata van, hogy a palija nem tudta kielégíteni. Csak tudnám akkor mit csinálna a frusztrált leányzó, ha valaki tényleg kinyírja magát a komplexusa miatt. El lenne intézve, hogy "jaj, bocsi?!" vagy ismeretlenekről a hír úgysem jutna ide vissza vagy még ki is nevetné. Ez a kérdésnek álcázott öngyilkosságra felbujtás szerintem az egyik legrosszabb, leggonoszabb internetes troll viselkedés.

jan. 4. 23:33
 32/32 anonim ***** válasza:
Engedd el, ráadásul félre is érted. Ne válaszolj ide. A kérdező rúgta magától seggbe, azért nem válaszol. Engedd el. Ezt is kár volt leírnom.
jan. 5. 01:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!