Akasszam fel magam mikropénisszel?
Eddig is tudtam, hogy semmi esélyem sincs. De ma szembejött velem egy Facebook csoport, ahol cikis exes történeteket írnak le. 1-2 napja 24 óra alatt vagy 10 mikropéniszes bejegyzés lett, amiben leírják, hogy ezzel nem tudnak mit kezdeni. Amit eddig is tudtam, de ahogy írták az a nagyobb baj. Végig nevetségesnek volt beállítva az adott srác, megalázónak éreztem az egészet. De ne csak én, elég sokan megjegyezték a kommentben, hogy nem így kellene, hiszen erről senki nem tehet. Viszont sokan voltak azok is, akik a bejegyzés írójának stílusával írták megjegyzést.
Valahol reménykedtem benne, hogy a mai világban azért lehet találni barátnőt, aki elnéző ezt, hiszen ma már rengetek szexuális segédeszköz van, akár péniszköpeny is.
De ezeket olvasva teljesen reményvesztett lettem. Már az öngyilkosságon is gondolkodtam.
Szoval te egy frusztralr kismellu no vagy.
Johogy nem azt adod elo itt mar, hogy a 75A mell olyan de olyan jo, annyival jobb ranezni es fogdosni a szunyogcsipest, mint 1 oblos kellemes 75D -t...
Jajj istenem gyere le..
Most lebuktal a kamu kerdeseddel, a kamu profiljaidrol.
Gratulalok 👏👏
A kerdest lehet is torolni!
Szanalmas emberekkel lett tele ez az oldal..
Nezzetek meg a szex kategoriat.... Kabare az egesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!