Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Akasszam fel magam mikropéniss...

Akasszam fel magam mikropénisszel?

Figyelt kérdés

Eddig is tudtam, hogy semmi esélyem sincs. De ma szembejött velem egy Facebook csoport, ahol cikis exes történeteket írnak le. 1-2 napja 24 óra alatt vagy 10 mikropéniszes bejegyzés lett, amiben leírják, hogy ezzel nem tudnak mit kezdeni. Amit eddig is tudtam, de ahogy írták az a nagyobb baj. Végig nevetségesnek volt beállítva az adott srác, megalázónak éreztem az egészet. De ne csak én, elég sokan megjegyezték a kommentben, hogy nem így kellene, hiszen erről senki nem tehet. Viszont sokan voltak azok is, akik a bejegyzés írójának stílusával írták megjegyzést.

Valahol reménykedtem benne, hogy a mai világban azért lehet találni barátnőt, aki elnéző ezt, hiszen ma már rengetek szexuális segédeszköz van, akár péniszköpeny is.

De ezeket olvasva teljesen reményvesztett lettem. Már az öngyilkosságon is gondolkodtam.

jan. 1. 20:42
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Szoval te egy frusztralr kismellu no vagy.

Johogy nem azt adod elo itt mar, hogy a 75A mell olyan de olyan jo, annyival jobb ranezni es fogdosni a szunyogcsipest, mint 1 oblos kellemes 75D -t...

Jajj istenem gyere le..

jan. 2. 19:02
 22/32 A kérdező kommentje:
20-as vagyok nem tudom, hogy nekem írtad-e. De amúgy nem értem a lepontozást.
jan. 2. 19:22
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Rossz profilról írtál kommentet
jan. 2. 19:32
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Most lebuktal a kamu kerdeseddel, a kamu profiljaidrol.

Gratulalok 👏👏

A kerdest lehet is torolni!

jan. 2. 19:39
 25/32 anonim ***** válasza:
39%
én 12 vagyok és 25 cm ;) na csumi
jan. 2. 21:12
 26/32 anonim ***** válasza:
Kabaré. Ide tényleg kár írni bármiféle választ. Valaki saját magának válaszolgat így......kérdező, eléggé sokan válaszoltak. Legalább írd már le ez miért jó néked? Óriási kapufa.
jan. 2. 23:48
 27/32 anonim ***** válasza:

Szanalmas emberekkel lett tele ez az oldal..

Nezzetek meg a szex kategoriat.... Kabare az egesz.

jan. 3. 00:30
 28/32 anonim ***** válasza:
Akár ő nyitotta a témát, akár nem, hogy lehet ilyen ok miatt öngyilkosságot sugalmazni? Nekem lett öngyilkos rokonom és barátom is. Senkinek nem kívánom azt a fájdalmat. Erre itt meg nagyjából leírja, hogy a kisebb farokkal megvert illetők kössék fel magukat. Ez szörnyű. Még ha a "mikropénisz" 5-10cm lenne, akkor is használható és az minden csak nem "mikro".
jan. 3. 22:13
 29/32 anonim ***** válasza:
0%
28 Neked ekkora van?
jan. 3. 22:20
 30/32 anonim ***** válasza:
75%
28-as válaszoló. Itt most nem feltétlenül ez a lényeg. Hanem palira venni mindenkit aki komolyan válaszolt, és utána eltűnni amikor kiderült, hogy rossz profillal válaszol. Beárazza az egész oldalt. Legalább annyi, akár mikor pöcse lehetne egy anonim oldalon, hogy bocs.
jan. 4. 00:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!