Mire utalnak a tünetek?
Párszor már volt ilyen fájdalomban részem, de elmúlt így nem foglalkoztam vele.
Alhasban puffadásos kissé égő érzés. Fekvő állapotban ha megnyomom a hasam akkor olyan mintha a nemi szervembe sugározna le a fájdalom, egyébként csak az alhasban van.
Én epe ürülésre gondoltam mindig mert hasmenésem van ilyenkor. Volt, hogy munkahelyen jött rám ez a fájdalom, és ráadásul annyira felerősödött azt hittem hogy ott helyben végem majd elmúlt.
Néha jön elő mi lehet ez?
Első válaszoló.
Igen
Az epe tuti nem, mivel nem az alhasi tájékon helyezkedik el, az epegörcsöt pedig éreznéd.
Mivel puffadás, alhasi fájdalom, ezért háziorvos, tőle beutaló gasztroenterológiára, végbéltükrözés. A doki úgyis elküld laborba, nem-e esetleg valami gyulladás van-e a szervezetedben.
Amit addig is tudsz tenni, hogy kicsit diétázol, kerülöd a nagyon zsíros és fűszeres ételeket kb 1 hétig, szedsz probiotikumot, illetve segíthetnek gyógyteák is, pl borsmenta vagy akár a kamilla is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!