Veszettül görcsöl a vesém. Már kétszer voltam dokinál, ultrahangon, röntgenen semmi nem látszik, de a tünetek vesekőre utalnak, azt mondják. Most újra fáj, mint az állat. Mit csináljak?
Menj el újra orvoshoz ha ennyire fáj, kapsz injekciót ami oldja a görcsöt. Ha valóban vesekő, akkor igyál sört, és egyéb sok folyadékot, ugrálj lépcsőn lefelé, hátha gyorsabban távozik.
Ülj bele egy kád meleg vízbe, az is oldja a görcsöket.
Menjél vele orvoshoz,ügyeletre.Majd csak ráunnak ők is,és végére járnak mi is a gond .Ezt azért jelezd ott is,most
már tudni szeretnéd meddig tart ez az állapot .
Nekem detto ugyanez van legalabb 15 eve:) Vesekore utalo tunetek, begorcsolok ugy, hogy alig elek, le kell fekudni etc.. Vizsgalgattak engem is nem 1x, soha nem talaltak semmit.
Azt viszont eszre vettem, hogy ha melegen tartom a derekam, akkor nem nagyon jelentkezik. A sok ev alatt raszoktam, hogy mindig beturom a polom hatul es mindig vedem a derekam korul. Asszony ezen rohog, hogy olyan vagyok mint egy papa:) Nyaron is hatul beturt poloban alszom.. Ez van.
ettol fuggetlenul vizsgaltasd ki magad rendesen!!
Ok, köszi! Tegnap megittam 3 db. alkoholmentes citromos Gössert, most nem fáj semmi.
15 éve??????
Kb. 15, de lehet regebben. De nekem nem gorcsol be, ha vedem a derekam. HUlyen nez ki, de nekem mindig be van turve, polo hatul a gatyaba:) Lazasag nincs, mert akkor jonnek a gorcsok. Nem tudom mitol van, de mar megszoktam, hogy vedem es igy nincs gond.
De ez az en peldam, nezesd meg magad rendesen!!
Ha valamelyikőtök megtudta a megoldást, hogy mi is a valós probléma, légyszives írja már meg itt, mert a férjemnek is ez a baja. Évek óta előjön nála is ez a vesegörcs, mintha vesekő lenne. Ő is volt laborban ,röntgenen, ultrahangon...de nála sem találtak semmit. Mi azt vettük észre, hogy egyik alkalommal ép multivitamint szedett, mondtam hagyja abba. mert ha vesekő. akkor a multiban van kalcium, ami nem jó rá. Abba is hagyta a szedését, el is múlt a fájdalom. Azóta egyszer újra kezdte szedni, mert elfelejtettük, de gyorsan eszünkbe juttatta a dolgot az újra előjövő fájdalom. Többet nem vett be azóta, nem is fájt a veséje az utolsó szem óta. Azóta kerüli a kalciumtartalmú vitaminokat, próbálom én is rávenni, hogy mindig tűrje be a derekánál a pólót, de ebben úgymond nem hisz, hogy ez a megoldás. Minden esetre mióta nincs multi, nincs fájdalom.
Viszont azért mégis jó lenne valami orvosi eredmény is.
Valószínüleg vesekő volt, csak nagyon picike. Pár hete távozott némi dugulást okozva, de azóta hála istennek elmúlt! Állítólag a magnézium jó rá, én is eszegetek néha MagneB6-ot, amikor éppen el nem felejtem, meg igyekszem azóta is tartani a napi min. 2l víz bevételét. Téli hideg hónapokban ha elmegyek itthonról mindig veszek fel trikót,afölé nyugodtan lehet felvenni minden mást akár kilógatva is, mert a poló alatt nem látszik a trikó. Mondjuk én ezt már régóta így csinálom. Éjjel mindig polóban alszom, még nyáron is, és belehúzva a nadrágomba,és mindig betakarom a vesémet, még 50 fok melegben is. És látod mégis volt gondom vele. Igaz ezek szerint nem gyulladás, hanem egy kavics. Ha neki a calcium szedésével jön elő, akkor azt hiszen nincs is nagyon megválaszolatlan kérdés nálatok!
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!