Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiatalon 14-28 között rendesen...

Fiatalon 14-28 között rendesen spriccelt a sperma élvezéskor, a mennyisége is jóval több volt. Jelenleg(40 felett) csak épphogy kijön, és onnan lecsöppen. Hogyan lehet növelni a mennyiségét?

Figyelt kérdés
Az élvezeti része is nagyot csökkent. Régen élvezéskor 6-8 alkalommal jött ki sperma, most meg 2 esetleg 3. Próbáltam sok folyadékot inni, nem szexelni 10 napig, de változás mennyiségben, minőségben nem történt.

#Tudom javítani?
2023. dec. 16. 08:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Elárulok egy titkot: Minél tovább csinálod annál hosszabb lesz az orgazmus és annál több jön. Kell hozzá egy kis önuralom, de össze lehet hozni pl, hogy ha egy óráig tart az előjáték, vagy egy óráig csinálod magadnak akkor 10-15 másodpercig folyamatosan a csúcson leszel. Nem csak a nőknek lehet ilyen hosszú orgazmusuk bizony, csak tényleg kell hozzá egy jó rakat önuralom, de megéri.
2023. dec. 17. 05:35
 12/13 A kérdező kommentje:
Utolsó. Igen erről beszélek, de ez nincs valamiért meg. Annyira nem titok, szerintem ezt mindenki tapasztalta.
2023. dec. 17. 07:44
 13/13 anonim ***** válasza:
40 felett az ember már túl van a biológiai csúcson, ráadásul az egész szervezet dehidratáltabb állapotban van,mint kamaszkorban.
2023. dec. 21. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!