Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » MINDEN műtét előtt van vérvétel?

MINDEN műtét előtt van vérvétel?

Figyelt kérdés

Valószínűleg fitymafék rövidülésem van, de nem is a műtéttől félek, hanem a vérvételtől! Ennél a műtétnél is van ilyen? Persze mind1, így is-úgy is megműtenek, csak szeretném tudni.

A válaszokat előre is NAGYON köszönöm!

2010. okt. 21. 17:43
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

Igen, minden műtétnél van. Kötelező előírás.

Amúgy vicces, hogy a tűtől félsz, de attól nem, hogy szikével belevágnak a péniszedbe :) Rendkívül férfias teremtés lehetsz.

2010. okt. 21. 17:52
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudtommal minden műtét előtt van vérvétel, ugyanis annak az eredményéből sok mindenre lehet következtetni, valamint minden műtétnél kell rendelkezni csoport és rh faktor kompatibilis vérkészítménnyel.
2010. okt. 21. 17:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Hali!

Először is, számít az életkorod, és hogy pontosan mit akarnak végrehajtani a műtét során!?

_ Csak fékátvágást vagy RKM-et/TKM-et??

_ Szikével, elektromos szikével vagy lézerrel végzik a beavatkozást?

_ Urológus vizsgált már? Állított már fel hivatalos diagnózist, esetleg kiírt műtétre? Ha igen, mikor lesz?

Amíg ezeket nem tudom, nem mondanék semmit.

RKM = Részleges KörülMetélés

TKM = Teljes KörülMetélés

(Muszáj erre rákérdeznem mert van ahol a csak féket vágnak, van, ahol meg a fitymát is lerövidít7ik akár...)

Amíg meg nincs okod félni, ne félj, Pajtás! :-)

Nyugodj meg, és FEL A FEJJEL! ;-D

Üdv: EE

2010. okt. 21. 17:54
 4/10 anonim ***** válasza:
A vérvétel egyátalán nem fáj, attól nem kell félni.
2010. okt. 21. 21:17
 5/10 anonim ***** válasza:
57%

Érdekes, nekem fáj a vérvétel, legjobb esetben is rohadtul kellemetlen, meg már jártam úgy, hogy szétment a vénám és több, mint egy hónapig nagy lila folt lett, az is igen kellemetlen volt... nem hiszem, hogy oltogatni kellene a kérdezőt és a férfiasságát alázni, csak, mert nem szereti a vérvételt, amit - valljuk be - sokszor nagyon gányul csinálnak :(

A műtétnél azt meg nem érzi, hogy belevágnak, mert (lehet, hogy erről még az oltogatós válaszolók nem hallottak) érzéstelenítik előtte és azt nem vénásan szokták.

Ha nem segíteni jön erre az oldalra valaki, akkor miért nem húz el innen? Komolyan nem értem

2010. okt. 22. 14:06
 6/10 anonim ***** válasza:

Attól függ... milyen műtét, de amíg nem árulod el, milyen műtétről van szó, és nem válaszolsz az 17:54-es hszsomban feltett kérdéseimre, kedves Kérdező, nem tudom megmondani, ezért addig hiba lenne általánosítani, uis ambuláns műtétek esetén NEM ELŐFELTÉTEL(!) a vérvétel.

EE

2010. okt. 22. 18:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem a térdemet műtötték és volt előtte kicsit fájt de -voltamkibítam mondjuk én 10
2010. okt. 23. 17:27
 8/10 anonim ***** válasza:

Mjuk érdekes,...a Kérdezőnk a kérdéskifejtésben írja:

"A válaszokat előre is NAGYON köszönöm!"

...de ő maga meg csak hallgat, és -- ha kérdeznek tőle -- baxik válaszolni... O.o

Akkor meg minek kértél segítséget, ha a segítség érdekében te semmit se teszel??? Minek nyitottál topikot akkor?? O.o

2010. okt. 24. 06:37
 9/10 anonim ***** válasza:
EE-nek igaza van várja hogy a szájába repüljön a sültgalamb meleg málé...
2010. okt. 24. 11:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Mondtam én, hogy nem férfias.
2010. okt. 24. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!