Fiúk, ti hátra húzva hordjátok a fitymátokat?
Figyelt kérdés
Próbáltátok már, hosszabb ideig, hátr húzva hagyni? Mik a tapasztalatok?2023. dec. 7. 23:31
11/20 anonim válasza:
Egyszer próbáltam, hogy úgy tartom valameddig, de nem hagytam úgy sokáig.
Nem szeretem a csupasz makk érzését,
Én mindig gondosan a makkon tartom a fitymát.
12/20 anonim válasza:
Már 15 éve így hordom. Jobban szeretem, ha csupasz a makkom. Már nem térnék vissza a fedett makkra.
13/20 anonim válasza:
A kérdés hatására kipróbáltam: milyen is hátrahúzott fitymával végigvinni egy napot. Nekem nem maradt hátrahúzva, hamar visszacsúszik a fitymám.
14/20 anonim válasza:
11 éves korig maradt teljes fedesben a makkom a fityma által, most már (16) szinte teljesen kilóg belőle. Nem nagyon zavar, csak többször csináltak belőle a hosszú fitymás emberek viccet. Az se zavar annyira.
15/20 anonim válasza:
Igen, 12 éves korom óta körülbelül, most vagyok 19, szeretem így, jó tanács volt annak idején. :D
17/20 anonim válasza:
Igy kéne mindenkinek, akkor nem lenne ennyi büdös és nedves szerszám.
18/20 anonim válasza:
14,5éve fedetlen.
13év hátrahúzva hordás.
1,5éve metélt.
20/20 anonim válasza:
En kb 2 eve kezdtem faterom tanacsara folyamatosan hatrahuzva tartani, elotte csak hugyozaskor huztam hatra. Nem volt vele eddig gond.
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!