Fiúk, ti hátra húzva hordjátok a fitymátokat?
Figyelt kérdés
Próbáltátok már, hosszabb ideig, hátr húzva hagyni? Mik a tapasztalatok?2023. dec. 7. 23:31
1/20 anonim válasza:
Rátapad a szőr a fitymára, inkább felhúzom, meg amúgyis amikor leülök zavar, hogy a lábamat összerakva dörzsölöm.
2/20 anonim válasza:
Csak kipróbáltam. De ha valaki egészséges, sok értelme nincs.
6/20 anonim válasza:
Úgy is visszamegy ahogy mozogsz. Tehát ha nem fixalod le akkor nem marad Úgy:D
7/20 x0 válasza:
6-ossal értek egyet. Aki hátrahúzva hordja, mivel rőgzíti?
8/20 anonim válasza:
Nem kellett rögzíteni,megállt magától.
3as voltam.
9/20 anonim válasza:
#7 Már semmivel. A makk előbb-utóbb kinövi a fitymát és úgy marad. Laza kötés nekem összehajtogatott papírzsebkendőből nekem elég volt. Valaki tett fel a múltkor angol nyelvű fórumot. Abban minden is van, de én a magam részéről kemény tárgyat és ragasztó szalagot semmiképp nem tennék.
10/20 anonim válasza:
Nekem pedig olyan rövid a fitymám, hogy mindig magától hátrahúzódik. Már lassan 30 éve hátrahúzva van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!