51/66 anonim válasza:
Csak csupasz makkal pisilek mindig. Nem hiszem el h van aki nem húzza hátra, így azért egészséges és a kupaknak is jót tesz ha nem hugyos.
Utóbbi időben a végén nem húzom előre és igy teszem a gatyába, igy még higiénikusabb.
53/66 anonim válasza:
Nekem sincs bőr ott, de azért a végén kirázom
54/66 anonim válasza:
Nekem sincs már mit hátrahúzni, de nyilván lerázom, ha elrakom.
55/66 anonim válasza:
A fitymam alol alapbol kilog a makk egy resze, de van h teljsen hatrahuzom
17/F
56/66 anonim válasza:
Tessék, sokan nem értik, hogy miért nem húzza mindenki fel. Én például nem akarok olyan vékony sugárban pisilni még leülve sem. Én meg azt nem értem, hogy miért mindenki csak "lerázza". Hiszen az egy cső, nem árt kinyomni belőle az utolsó cseppeket.
57/66 anonim válasza:
Mindig állva. Hátrahúznom nem kell mert mindig teljesen csupasz a makkom a rövid ftyma miatt.
58/66 anonim válasza:
Csak hátrahúzva pisilek, nem is értelek titeket akik nem így. H marad tiszta a farkatok? Ez reflex nekem és bárhol bármikor pisálok ezzel kezdem h amennyire bírom hátrahúzom. Nem is tudnék úgy pisilni ha rajta a fityma.
59/66 anonim válasza:
Nekem meg apam moondta kb 12 wves koromban h huzzam hatra, azota hatrahuzom.
17F
60/66 anonim válasza:
Ha nem húznám hátra, nem tudnék állva pisilni (legalábbis wc-be biztos nem) mivel a vízsugár bele-bele akadna a húgycső nyílásra rálógó bőrbe, amitől teljesen kiszámíthatatlanul elkezdene félrehordani, fröcskölni, 3 különbözö irányban jönni egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!