A kérdező szavazást indított:
Fitymát visszahúzzátok pisiléskor.
Fitymát nem húzzátok vissza pisiléskor.
Is-is.
116 szavazat
1/66 anonim válasza:
Nem húzok vissza semmit, csak a végén lerázom.
2/66 anonim válasza:
Megvárom míg visszafonnyad, mert erektált dákóval nagyobb a nyomás.
3/66 Benyovszky Oszkár válasza:
#2 most ilyen ritkán pisilsz, vagy ilyen gyakran áll fel?
5/66 anonim válasza:
#2 Oszkár, alvás után általában megnagyobbodott pénisszel és teli húgyhólyaggal ébredek.
6/66 Csupasz makk válasza:
Nekem nincs mit hátrahúzni, mert szūkület miatt le kellett vágni a fitymámat. Kirakom és pisilek. Nagyon praktikus, hogy teljesen körül lett metélve a dákóm.
7/66 anonim válasza:
6-os és szexuális stimuláció kapcsán mit érzel fitymamentes állapotban?
8/66 Csupasz makk válasza:
7-es Leírhatatlan jó érzés amikor feszül a vesszõm szárán maradt bõr és a lecsupaszított makkom. Fityma híján a szár bõrét szoktam húzogatni. Rendkívül intenzív orgazmusom van, fõleg, ha több napja nem vertem ki.
9/66 anonim válasza:
Oh, szóval akár jobb is az érzés? Lehet hogy én is körbemetéltetem magam! 😝
10/66 Csupasz makk válasza:
Nem tudom milyen érzés fitymával maszturbálni, mert 12 éves koromban lett fitymátlanítva a szerszámom. Szerintem sok körülmetélt férfinak azért vannak merevedési problémái, mert 1 vagy elcseszte nekik az orvos a mûtétet, 2 vagy nem tudják magukat elfogadni fityma nélkül, mert megcsonkítva érzik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!