11/66 anonim válasza:
Mikor milyen kedvem van,mennyire akarom hogy nedves legyen az alsóm😀
12/66 anonim válasza:
Rövid a fitymám, a makkom mindig teljesen kilóg, így nem kell a fitymát hátrahúzni. Csupasz makkal veszem elő és úgy is teszem el.
13/66 erogeen válasza:
Is-is, mert sokszor jó érzés, ahogy a pisi csikizi a fitymát.
14/66 anonim válasza:
Én mindenképpen vissza szoktam húzni, egyrészt megszoktam, hogy gyakorlom, hogy ne tapadjon le a fitymám, másrészt a bőr így nem tudja eltéríteni a víz sugarát, nekem így jobban sikerül a célterületre betalálni. :D
15/66 anonim válasza:
Rövid a fitymám, nem lóg rá a húgycsőnyílásra és nem takarja, így nem szoktam visszahúzni.
16/66 anonim válasza:
A nagybátyám ülve pisil. A szeme rossz, ha állva tenné, minden pisis lenne
17/66 anonim válasza:
Nyilván állva, mint minden férfi. Fitymám nekem is rövid, nem takarja a makkom, így csak előkapom a piszornál, majd lerázom, elrakom csupasz makkal. De szerintem akinke hosszabb a fitymája, annak is alapnak kellene lennie a hátrahúzásnak. Minden apuka úgy tanítja a fiának szerintem.
19/66 anonim válasza:
Nem húzigálom, hiszen szinte az esetek 100 százalékában magától vissza van húzódva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!