Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nem tudom eldönteni hogy...

Nem tudom eldönteni hogy ilyenkor alszok e ?

Figyelt kérdés

2 napja nagyon fáradtan kelek, az alvásom nagyon fura mintha nem lenne mély csak felületes, azt sem tudom eldönteni hogy ilyenkor alszom e vagy sem, álmodni álmodok de olyan mintha nem is aludtam volna.

Ilyenkor alszok csak nem mély az alvás vagy nem is alszok csak "be vagyok kómázva" ?

2023. dec. 5. 10:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10

Igazad van, de a hosszú várólisták miatt érdemes időpontot rendezni, addig meg kiderül, hogy tartós dologról van-e szó...

2023. dec. 5. 11:21
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen énis erre gondolok, nem hinném hogy apnoé lenne vagy ilyesmi mert kiegyensulyozottak a napjaim. Csak már idegesített este is lehet ezért is nem ment az alvás. Viszont nem tudom eldönteni hogy rossz minőségű az alvásom vagy nem is alszok, hülye felvetés de tényleg nem tudom eldönteni.
2023. dec. 5. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!