Nem tudom eldönteni hogy ilyenkor alszok e ?
Figyelt kérdés
2 napja nagyon fáradtan kelek, az alvásom nagyon fura mintha nem lenne mély csak felületes, azt sem tudom eldönteni hogy ilyenkor alszom e vagy sem, álmodni álmodok de olyan mintha nem is aludtam volna.
Ilyenkor alszok csak nem mély az alvás vagy nem is alszok csak "be vagyok kómázva" ?
2023. dec. 5. 10:09
1/12 anonim válasza:
Van a környékeden valaki?
Akár apnoé is lehet.
2/12 A kérdező kommentje:
Nincs, egyedül alszom.
2023. dec. 5. 10:34
3/12 anonim válasza:
Irány egy alváslabor! Hónapokat kell várni, a helyedben intézném a beutalót (ha kell hozzá) és időpontot kérnék, - azonnal.
4/12 A kérdező kommentje:
Miért olyan komoly dolog lenne ? Mindig jól alszom normálisan, ez 2 napja van.
2023. dec. 5. 10:43
5/12 anonim válasza:
...Ha rendeződik, mire odakerülnél, le tudod mondani az időpontot, de ha így marad és később kérsz, mikor kerülsz sorra?
6/12 A kérdező kommentje:
Egyértelmű hogy nem szabad fél vállról venni, csak gondoltam lehet valami általános egyszerűbb dolog
2023. dec. 5. 10:52
7/12 anonim válasza:
Az egész napodat ismernünk kellene kialvatlanság előtt és most, - hogy csinálsz-e bármit másként.
8/12 A kérdező kommentje:
Mérvadóan nem, megrendeléseket kell teljesítsek és az nyugtalanít valamelyest lehet azért nem birok rendesen kikapcsolni.
2023. dec. 5. 11:07
9/12 anonim válasza:
8
Nem tudok többet segíteni. A megelőzés mindig "kifizetődőbb", mint a kárcsökkentés.
10/12 anonim válasza:
Szerintem ez altalanos es egyszeru dolog, valaszolo nem erzi az arnyalatnyi kulonbseget REM alvaszavar, es egy kimerult, sz@rul alvo ember kozott.
Igen, elofordulhat. Ket nap belefer, de nem szabad rafeszulni. Masik dolog, esetleg most kezdik az idegeid jelezni, hogy ki vagy merulve, esetleg nappal masnal mas formaban jelentkezne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!