Egy normális férfi az mennyire érzi azt, hogy ha ugyanazokat a szexuális lehetőségeket élné meg mint egy átlagos nő akkor radikálisan jobb lenne a mentális egészsége?
Ugyanúgy lenne pl szeretve, elfogadva, megerősítve, akarva lenni mint egy nő
Akkor ugye nem épülne benne ez az elképsztő nagy megfelelési kényszer, hogy ahhoz, hogy ezeket megkapja eszméletlen dolgokat kell elérnie
9-es vagyok. Nem mondtam, hogy műtesd át magad. Példát adtam arra, hogy azok az emberek, akik megtapasztalták mind a kettő oldalt is mondják, hogy nőként nagyobb támogatást éreztek.
A másikra meg a szokásos a válasz: terápia. Menj el terápiára. Ha kisebbségi érzzeted van, akkor egyértelműen vannak problémáid, amire jó a terápia.
Ha úgy érzed, hogy nem vagy méltó szeretetre es elfogadásra, megérzik a kisugárzásodon. Muszaj változtass azokon a tudatalatt futó vírusos programokon, amik futnak a “szoftveredben” es anelkul hogy tudatában lennél hatnak rád.
Esetleg egy ember hangja, aki abuzált, neha felötlik mint belső hang “neked nem sikerul semmi” , “buta vagy” stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!