Élettapasztaltabb férfiak! Nálatok ez hogy történt?
Sziasztok!
Kérdés rögtön az utolsó fejeztben!
Én egy 25 éves srác vagyok és vicces vagy sem érdekel, hogy van-e esélyem arra, hogy szőrös testem legyen.
Anyai ágról a férfi tagok nagyon szőrösek, míg apai részről nem igazán. Viszont én az anyai ág felé húzok kinézetben, kivéve a szőrösséget.
Pár éve kezdett el a két bimbóm körül is szőrösödni ami már kb 4centire tart a szegycsont felé közepére. Apró pihe szőrök vannak bőven, de nem tudom ezek valaha mehfognak-e erősödni vagy sem. Emellett a mellkasomon rossz vissza 3-4 kósza szőrszál is megjelent, és nem tudom lesz-e több, vsgy ennyibe kifuj(kb apámnak ilyen)
De ezen kívül a hasam is tele van ilyen sötétebb piheszorokkel.
A kérdésem az lenne, hogy Nektek /Önöknek kedves férfiasabb, szorosebb Uraim mikor kezdett el látszólagosan szőrösödni, szőrösödni a testetek? Érdekelne van-e olyan köztetek, mint pl amilyen most én vagyok. Akinek eleinte pihesvolt, és megis szépen megerosodott. Van-e esély rá, hogy olyan 'olaszosabb' lesz mint nagybátyáméké vagy ez már felejtős 25 évesen?
Köszönöm ha válaszolsz!
Én is kb 15-16 évesen kezdtem el szőrösödni a felsőtestemen. A hasamon előbb, a mellkasomon később vált láthatóvá. Jelenleg a mellkasomon is van a szegycsontnál és a mellbimbók körül, de nem borítja a mellkasomat teljes egészében szőr. Piheszőrök vannak, amik úgy látom mostanában, mintha kezdenének megerősödni.
Szerintem ha párszor leborotválod, akkor a piheszőrök is már sötétebben nőnek vissza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!