Élettapasztaltabb férfiak! Nálatok ez hogy történt?
Sziasztok!
Kérdés rögtön az utolsó fejeztben!
Én egy 25 éves srác vagyok és vicces vagy sem érdekel, hogy van-e esélyem arra, hogy szőrös testem legyen.
Anyai ágról a férfi tagok nagyon szőrösek, míg apai részről nem igazán. Viszont én az anyai ág felé húzok kinézetben, kivéve a szőrösséget.
Pár éve kezdett el a két bimbóm körül is szőrösödni ami már kb 4centire tart a szegycsont felé közepére. Apró pihe szőrök vannak bőven, de nem tudom ezek valaha mehfognak-e erősödni vagy sem. Emellett a mellkasomon rossz vissza 3-4 kósza szőrszál is megjelent, és nem tudom lesz-e több, vsgy ennyibe kifuj(kb apámnak ilyen)
De ezen kívül a hasam is tele van ilyen sötétebb piheszorokkel.
A kérdésem az lenne, hogy Nektek /Önöknek kedves férfiasabb, szorosebb Uraim mikor kezdett el látszólagosan szőrösödni, szőrösödni a testetek? Érdekelne van-e olyan köztetek, mint pl amilyen most én vagyok. Akinek eleinte pihesvolt, és megis szépen megerosodott. Van-e esély rá, hogy olyan 'olaszosabb' lesz mint nagybátyáméké vagy ez már felejtős 25 évesen?
Köszönöm ha válaszolsz!
27 vagyok
15 évesen már olyan szőrös voltam mint most
Nem szerettem mert tesi öltözőben nekem volt csak bundás mellkasom
Amúgy teljesen felesleges másokhoz hasonlítani magad. Olyan vagy amilyen, és ezt amilyen vagy el kell fogadni.
Nem ettől leszel férfias, vagy nem ettől leszel vonzó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!