Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Párom folyamatosan vakaródzik...

Párom folyamatosan vakaródzik odalent. Ez normális a férfiaknál?

Figyelt kérdés
Elvileg csak azért viszket neki, mert nő vissza a szőr. Elhiszem neki, hogy van ilyen, nőként nekem is van pár ilyen nap (kb havonta-2havonta borotválkozunk intim részen). De szinte minden nap látom, hogy vakarja, gatyán keresztül is akár. Van, hogy gyakrabban (egy 10 perces beszélgetés alatt 5-6x), van, hogy ritkábban (naponta 5-6x összesen). Féltem kicsit őt és nem szeretném ha ez valami betegség lennen amit nem veszünk észre. A bőre egyébként egészséges, a golyók egyedül kissé pirosas színűek, máshol nincs pír vagy elszíneződés. Néha van viszkető érzésem szex utàn nekem is, de nőgyógyász nem talált semmit, meg hamar el is múlik. Férfiak! Segítsetek, ez a vakarózás normális? Nem akarom ezt figyelgetni egész nap, de akaratlanul meglátom, ha gyakran csinálja a párom, plusz néha utcán is előfordul, akkor még zavar is.

2023. okt. 17. 09:30
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Kikezeltette már magát?
aug. 21. 13:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!