Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Párom folyamatosan vakaródzik...

Párom folyamatosan vakaródzik odalent. Ez normális a férfiaknál?

Figyelt kérdés
Elvileg csak azért viszket neki, mert nő vissza a szőr. Elhiszem neki, hogy van ilyen, nőként nekem is van pár ilyen nap (kb havonta-2havonta borotválkozunk intim részen). De szinte minden nap látom, hogy vakarja, gatyán keresztül is akár. Van, hogy gyakrabban (egy 10 perces beszélgetés alatt 5-6x), van, hogy ritkábban (naponta 5-6x összesen). Féltem kicsit őt és nem szeretném ha ez valami betegség lennen amit nem veszünk észre. A bőre egyébként egészséges, a golyók egyedül kissé pirosas színűek, máshol nincs pír vagy elszíneződés. Néha van viszkető érzésem szex utàn nekem is, de nőgyógyász nem talált semmit, meg hamar el is múlik. Férfiak! Segítsetek, ez a vakarózás normális? Nem akarom ezt figyelgetni egész nap, de akaratlanul meglátom, ha gyakran csinálja a párom, plusz néha utcán is előfordul, akkor még zavar is.

2023. okt. 17. 09:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"A nem borotválás hosszú távon egyelőre nem opció"

Akkor élvezze a vakarózást téged meg ne zavarjon. Ez ilyen.

2023. okt. 18. 00:09
 12/21 anonim ***** válasza:
73%

Mondjuk orálnál téged nem tudom, hogy zavarhat, hisz a szőr nem a péniszen, hanem a pénisz körül nő. Maximum ha olyan tehetséggel vagy megáldva, hogy állandóan mélytorkozol és már a köldökét is bekapod akkor okozhat problémát a szőr.

Amúgy tudtad, hogy a nemiszerven lévő szőr feromonokat termel, ami izgatóbb hatást vált ki? ;)

2023. okt. 18. 00:11
 13/21 A kérdező kommentje:

Hát, amikor hosszú a szőr, rendszeresen marad szőrszál a számban... elhiszem, hogy nem ott nő, de amikor harmadjára, negyedjére van szőrszál a szádban egy alkalommal, hát az több mint akadályoz mindenkit :'

Engem a rövid szőr továbbra sem zavar, én is rövidre nyírom csak :D De akkor megnyugodtam, hogy simán lehet ez az oka, megpróbálom rávenni, hogy ő is csak rövidre nyírja.

Utolsó: mármint az androgén mirigyekre gondolsz? :) a szőr nem termel feromonokat, maximum megfogja azokat, így erősítve a szagokat. Emellett az ember nem képes külön feromonokat detektálni, ugyanis hiányzik az állatok egy nagyobb részében megtalálható Jacobson-szerve. A szaglórendszedünk illat alapján valamilyen szinten ennek ellenére érzékeli őket, de korántsem olyan érzékeny és intenzív a kép, mint lehetne. Legujabb kutatások foglalkoznak már ezzel a kérdéssel, de ha jól tudom, még nem lett bizonyítva, hogy az emberi orr képes a feromonokat érzékelni.

2023. okt. 18. 07:20
 14/21 anonim ***** válasza:
Milyen információk birtokába vagy. Akkor a kérdést sem kellett volna feltenned ha ennyire okos vagy. Vagy copy paste?:)
2023. okt. 18. 09:34
 15/21 A kérdező kommentje:
Középiskola biosztanköny - nagy része onnan van, meg én is csak azt tudom nagy általánosságban. A vakarózásról viszont sehol nem írnak :' és hiába kerestem googlen, nem volt sehol ennyire specifikusan erről szó.
2023. okt. 19. 07:16
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem is kell specifikusan hogy szó legyen róla, csak logikusan kéne gondolkozni és nem a benyalt lexikális tudásra támaszkodni.
2023. okt. 19. 12:29
 17/21 anonim ***** válasza:
Na,hát a 6-os válaszomban ott a logika!👍
2023. okt. 19. 14:06
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Abban a válaszban semmilyen logika nincs, mert akkor nem ott viszketne. :)
2023. okt. 19. 19:22
 19/21 anonim ***** válasza:

Megoldódott már a dolog? Szerintem azért nem akarja a párod a rövidre nyírást borotválkozás helyett, mert akkor kiderülne, hogy mégsem a szőrszálak okozzák a baját.

Ismertem én is ilyen vakarózó embert, aztán mikor más egészségügyi gondjára kapott gyógyszert, az elmulasztotta ott is a viszketést.

Nem is a bőrét vakargatja, hanem a makkját, a bőre már kivörösödött volna ennyi vakarástól.

máj. 7. 23:24
 20/21 anonim ***** válasza:
Hat nem tom, a legtobb ferfi es serdulo osztonosen vakarja ott, marmint van, hogy megigazitjak ha a gatyaban kenyelmetlenul vannak a golyok stb. En is fiu vagyok, de en pl visszataszitonak tartom, ha valaki nyilvanosan csinalja es meg nek is probalja "leplezni" vagy elfordulni.
máj. 25. 18:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!