Párom folyamatosan vakaródzik odalent. Ez normális a férfiaknál?
"A nem borotválás hosszú távon egyelőre nem opció"
Akkor élvezze a vakarózást téged meg ne zavarjon. Ez ilyen.
Mondjuk orálnál téged nem tudom, hogy zavarhat, hisz a szőr nem a péniszen, hanem a pénisz körül nő. Maximum ha olyan tehetséggel vagy megáldva, hogy állandóan mélytorkozol és már a köldökét is bekapod akkor okozhat problémát a szőr.
Amúgy tudtad, hogy a nemiszerven lévő szőr feromonokat termel, ami izgatóbb hatást vált ki? ;)
Hát, amikor hosszú a szőr, rendszeresen marad szőrszál a számban... elhiszem, hogy nem ott nő, de amikor harmadjára, negyedjére van szőrszál a szádban egy alkalommal, hát az több mint akadályoz mindenkit :'
Engem a rövid szőr továbbra sem zavar, én is rövidre nyírom csak :D De akkor megnyugodtam, hogy simán lehet ez az oka, megpróbálom rávenni, hogy ő is csak rövidre nyírja.
Utolsó: mármint az androgén mirigyekre gondolsz? :) a szőr nem termel feromonokat, maximum megfogja azokat, így erősítve a szagokat. Emellett az ember nem képes külön feromonokat detektálni, ugyanis hiányzik az állatok egy nagyobb részében megtalálható Jacobson-szerve. A szaglórendszedünk illat alapján valamilyen szinten ennek ellenére érzékeli őket, de korántsem olyan érzékeny és intenzív a kép, mint lehetne. Legujabb kutatások foglalkoznak már ezzel a kérdéssel, de ha jól tudom, még nem lett bizonyítva, hogy az emberi orr képes a feromonokat érzékelni.
Megoldódott már a dolog? Szerintem azért nem akarja a párod a rövidre nyírást borotválkozás helyett, mert akkor kiderülne, hogy mégsem a szőrszálak okozzák a baját.
Ismertem én is ilyen vakarózó embert, aztán mikor más egészségügyi gondjára kapott gyógyszert, az elmulasztotta ott is a viszketést.
Nem is a bőrét vakargatja, hanem a makkját, a bőre már kivörösödött volna ennyi vakarástól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!