Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 16 évesen nincs spermám ez...

16 évesen nincs spermám ez nagy baj?

Figyelt kérdés
Sziasztok 16 eves vagyok es julius kozepen toltottem be a 16ot. es nagyon aggaszt hogy nem volt még magomlesem illetve még nem is mutalok es kisfius a meretem. Szörzetem van. 180cm vagyok es 73kg az ertelmes valaszokat elore is koszonom.
2023. okt. 4. 20:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
Ha tényleg 16 vagy akkor az baj
2023. okt. 4. 20:10
 2/12 anonim ***** válasza:
64%
Hát, az én személyes tapasztalatomból, én 9-dik után vertem ki elsőnek, és olyat élveztem, hogy a szinek is élénkebbek lettek. Én azért csaptam ki, mert már már nagyon állt, és kiváncsi voltam, hogy milyen elélvezni. 26F
2023. okt. 4. 20:14
 3/12 anonim ***** válasza:
48%
Genitália vizsgálatra jelentkeznék be a helyedben.
2023. okt. 4. 20:18
 4/12 anonim ***** válasza:
74%

Megnyugtatasul, hogy volt gimnaziumban kisgyerekes hangu, gyerekarcu fiu az osztalyban, aki kesobb nagyon megvaltozott es gyerekei is lettek.

Az biztos, hogy ebben a korban mar erettnek kellene lenni.

Szuleiddel ha mersz, vagy az orvosoddal beszelj. Biztos, hogy hormonszintet meg kell nezni verbol, es esetleg kulso segitseg kell. Lanyt is ismerek, akinek hormoninjekcioktol jott meg a menstruacioja.

Most legyel bator, ne a felnott eleted menjen tonkre.

2023. okt. 4. 21:23
 5/12 anonim ***** válasza:
61%

Ha van fanszőrzeted, akkor hogy a fenébe nincs megömlésed?

Nekem annak idején a magömlésem kezdete után pár hónappal, talán fél évvel kezdett szőrösödni a farkam. Mondjuk én 13 éves voltam akkor.

2023. okt. 4. 22:30
 6/12 Ypszilon1980 ***** válasza:
84%
Azért gondolod, hogy nincs, mert nem volt még magömlésed vagy ezt honnan veszed?
2023. okt. 5. 07:09
 7/12 anonim ***** válasza:
8%
Ezt írd ki a homo kategóriába és ott lesz aki adni fog.
2023. okt. 5. 12:52
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem genitalia, hanem endokrin kivizsgalas kell! Lehet, hogy valamiert az agyalapi mirigyed nem megfeleloen mukodik, ettol nem indult be meg a nemi eres, de mestersegesen konnyen be tudja inditani a doki.
2023. okt. 5. 20:58
 9/12 anonim ***** válasza:
(FSH + LH)
2023. okt. 5. 20:58
 10/12 anonim ***** válasza:
59%
Ismertem egy férfit aki csak akkor jött rá hogy hiányzik a teljes petevezetéke amikor gyereket akart nemzeni és jött a meddőségi vizsgálat. Szóval vad dolgok vannak a világon, kéne egy kivizsgálás.
2023. okt. 6. 06:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!