Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az baj hogy 14 évesen nincs...

Az baj hogy 14 évesen nincs spermam se semmim és farkam is kicsi?

Figyelt kérdés
Az osztálytarsaim mondjak milyen nagy nekik meg van spermajuk is . Nekem kicsi tokom meg spermam sincs 14 és fel éves vok . De 1-2 szál honaj szorom van meg fan szorbol is kicsi
2016. jún. 11. 09:25
 1/6 anonim ***** válasza:
68%

Nincs semmi gond! Majd te is behozod a lemaradást! Ha van fanszőrzeted, te is serdülsz már, szóval nem kell aggódnod.

És persze a barátaid nem biztos, hogy mindannyian igazat mondanak a méreteikkel kapcsolatban!

2016. jún. 11. 09:47
 2/6 anonim ***** válasza:
48%

Nálad majd még ezután indul be a nemi hormonok müködése .

15 évesek is irtak már ide ilyet .Az osztálytársaid azt mondanak amit akarnak,és még hozzá is tesznek,hogy nagyfiúnak tűnjenek .Ezek után a pö**öd is most indul növekedésnek .Ne aggódj,a természet a utódnemzés miatt gondoskodok arról ,hogy használható legyen .

Nem vagyunk egyformák,és milyen szerencse is ez .

Belőled csak 1 van,másokból meg sok,ezért vigyázz magadra !

2016. jún. 11. 14:56
 3/6 anonim ***** válasza:
24%

Nem baj,de kellemetlen tud lenni,mert senki nem akar lemaradni fejlődésben a többiektől,ne hogy cikizzék,elég későnérő lehetsz,mert 12-13 éves kor elején szokott az átlagos magasságú,fejlettségűeknél a fanszőrzet megjelenni és 13-14 évesen sperma is termelődik már.

Milyen magas vagy?

Ezt azért kérdezem mert sokszor akik a te korodba elég alacsonyak azoknál gyakran a nemiérés,szőrösödés,a szervezet sperma termelése van hogy akár évekkel később indul be és gyakran kisebb a nemiszerv mérete is,de amint picit megnyúlnak magasságra pár éven belül behozzák a lemaradást.De van hogy csak 16 éves korukban kezdenek igazán fejlődni.

De nyugi,semmi baj nincs,picit több idő kell neked,mint másoknak.

2016. jún. 11. 17:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Normális. A golyóid már biztos el kezdtek nőni.

Ezen meg tudod nézni, melyik szakaszban tartasz

Http://growingupboys.info/images/orchidometer.jpg

2016. jún. 12. 10:25
 5/6 anonim válasza:
Az baj hogy 14 vagyok most töltöttem egy hónapja és a péniszem 5cm körül van lankadva de mereven 13nal egy kicsit több a magasságom elég kicsi 157-8 49kg vagyok vékony a farkam mert ha merev akkor nagyon eres de még csak pehely van rajta meg a honaljam se szőrös akkor jónak számít a 13cm? Mert abba biztos vagyok ha szőrösödök akkor nagyobb is lessz de azt hallom genetika ha genetika múllik apám 185cm volt katona korába anyám 160 és apamnak 20 felett van nem szoktam nézegetni tudom cringe de néha szoktam látni mikor viszek neki boxert akkor nekem is lehet hogy 20 felett lesz?
máj. 28. 22:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Előre nem tudhatjuk, hogy pontosan mekkora lesz, de ne aggódj, korodhoz képest teljesen rendben van!
máj. 28. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!