Nincs spermám 14 évesen! Ez normális?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Én egy 14 éves fiú vagyok,164cm és 55kg.A problémám az hogy nincs spermám,sőt még előváladékom sincs.Mikor lesz?
A válaszokat nagyon szépen megköszönném.Egyébként szőrösödök már,ha ez számít valamit.
2018. márc. 11. 18:26
2/12 anonim válasza:
Nyugi lesz majd neked az is. Türelem!
4/12 anonim válasza:
Még csak serdülő korban vagy
13-16 éves kor között lesz az első magömlésed.
Nem kell aggódni majd eljön az az idő 22L :)
5/12 anonim válasza:
ezen a kérdésen besírok
Ezt tette a "jól müködő" oktatási rendszer:D
6/12 anonim válasza:
az , blelefér, nem gépek vagyunk.
7/12 anonim válasza:
Ha már szőrösödsz, az azt jelenti, hogy serdülsz, vagyis egészen biztos, hogy hamarosan spermád is lesz, csak légy türelemmel! Hogy pontosan mikor, azt előre nem fogjuk tudni megmondani neked.
8/12 anonim válasza:
Annyit számít, hogy már szőrösödsz, hogy ezek szerint elkezdtél serdülni, és nem sokára lesz előváladékod meg persze spermád, csak nem lehet pontosan bejósolni, hogy mikor. De lesz. Mindenkinek megjön előbb-utóbb. Amúgy az alkatod teljesen átlagos és rendben van, csak abból nem lehet kikövetkeztetni, hol tartsz a nemi fejlődésben.
9/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöldkéz!Köszönöm! :)
2018. márc. 11. 20:25
10/12 anonim válasza:
Szerintem ha elkezdenek érdekelni a szexuális dolgok, akkor már csak van előváladékod. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!