Felnőtt férfiaknál mennyire gyakori a rövid fityma? Az olyan fityma, amelyik félig vagy egyáltalán nem takarja a makkot még ernyedten sem?
Figyelt kérdés
Nekem annyira rövid a fitymám, hogy mindig magától hátracsúszik, a makkom így mindig szabadon van. Tegnap haverok hívtak uszodába, nem tudom, hogy a közös zuhanyzóban mennyire leszek majd egyedül a csupasz makkommal.2023. szept. 24. 08:26
21/25 anonim válasza:
#18 ebben tenyleg van valami, mert nekem is hasonlo a fitymam, mint a #17nek, emlekszem h volt egy kinszunet amikor abbahagytam kb 16 evesen, akkor meg elegge vekony voltam, elkezdtem kondizni meg ilyesmik es amikor visszamentem, akkor mar erdekes modon nek szekaltak vele sem a csapattarsaim, sem az idosebbek a clubban.
22/25 anonim válasza:
#21 vok, a kor lemaradt, 18 vok most es meg mindig jatszok
23/25 anonim válasza:
Szerintem elég gyakori felnőttként a rövid fityma. Az úszótársaim kb harmada teljesen csupaszmakkú. Én is ebbe a csoportba tartozom.
24/25 anonim válasza:
Ez erdekes, mert nekem alapbol hosszu vopt a fitymam, tullotott a makkomon, de apam mondta nekem is kb ilyen 8os koromban, hogy mostantol probaljam meg hazrahuzva hordani, mert hogy ugy elvileg jobb lesz, meg mert, hogy o is annyi idosen kezdte el hatrahuzva hordani es, hogy neki becalt. Elekzdtem ugy hordani, az elejen nem nagyon ment, agtan egyre konnyebben maradt hatul, kb egy ev mukva mar lankadtan is kilogott a fitymam alol a makkom egy elegge nagy resze. Nem tudom, hogy mitol jobb igy, mert elotte is mindig hatrahjztam a fitymamat pisileskor, meg ha allt, akkor os konnyeden hatrament. Minden estere most mar nekem js ilyen. 19/F
25/25 anonim válasza:
Jobb ha kint van a makk, nem jó befedni csak elönyei vannak tisztább nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!